Tüttyölt ratyli jó csirke-rizs helyettesítésére?
Figyelt kérdés
Meguntam a csirke-rizst, új alternatívaként találtam rá a tüttyölt ratylira.
A kalória, makro-tartalmát nem tudom, de a receptjét meg tudom veletek osztani.
"A nyersratylit fertályórát posvásztjuk, míg csurmot nem enged. Szépen höllyén kipicskázzuk, a nyesedékekből pedig apró csulmákat gyúrúnk, ezek kerülnek a koshadtba. Közben a pocadékot megpeccsentjük, a ratylit pedig hagyjuk slottyadni. Tüttyölni csak akkor kezdjük, ha már jó vatyálós. A pesét lesolyvasztjuk, aztán már csak tüttyölgetjük, mert hamar odakaphat...ahova nem szeretnénk."
Előre is köszi.
2016. aug. 24. 20:16
1/7 A kérdező kommentje:
Lehagytam a hozzávalókat:
Másfél kiló nyersratyli, egy jókora pese, 2 csobolyó gönyézde(pöcörgősi) és 3 csipet ciháta
2016. aug. 24. 20:18
6/7 anonim válasza:
De még kremplit is kell suttyantani hozzá, ráadásul csőrögélni meg csormojázni is kell ám!
7/7 A kérdező kommentje:
Ki hogy szereti... :'D
2016. aug. 25. 11:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!