Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ti hogyan csináljátok? (kaja)

Ti hogyan csináljátok? (kaja)

Figyelt kérdés
Tobb napra elore megcsinálom a csirke/rizs kajamat, viszont az adagolassal nagy problémáim vannak, foleg a rizzsel. 3 napra elore szoktam 1,2 kg rizst megfozni. Egyreszt száraz, mert annyit nehez egyszerre megfozni, masreszt az adagolás nem megy szem mértékre. Ti hogyancsinaljatok? Kulob edenyekbe teazitek a napoknak megfelelő adagot, vagy hogy?

2016. jún. 20. 11:34
 1/3 anonim ***** válasza:
Megmérem a főtt rizst, elosztom az adagok számával és máris tudom mennyi megy 1 éthordóba..
2016. jún. 20. 11:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:

Nem értem, miért száraz, én beleraknám egy nagy edénybe jó sok vízzel, sose lenne száraz. Gondolom, sokáig fő, és? Akkor sokáig fő. Bár én 30 dekát főzök egyszerre (nálunk nem fogy annyi, mint nálad), ez összesen kb. egy perc meló nekem időzítős főzőlapon.


Kiadagolni egyszerű, mérleg. Vagy telerakod az egyforma méretű dobozaidat és kész. Ha pontosan akarod az utóbbit is, meg amúgyis egyforma rizst akarsz (főttség, víz aránya), akkor viszont főzéskor kell mérni a rizst és a vizet. Ez élvezeti szempontból se rossz, a főzési idő miatt sem (bár nekem se fő egyformán az ugyanolyan rizs sem, néha rá kell dobnom pár percet).

2016. jún. 20. 16:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:
Egy évre előre főzök.
2016. jún. 20. 18:11
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!