Előző életemben egy komornyik voltam, miután rájöttem az igazságra nem élhetek tovább egyszerű közemberként. Mit csináljak?
Lucifer egészen zavarba hoz! Ohh... Micsoda bók! (Ezek szerint hatott a BB krém.)
A férjem sajnos nemrég eltávozott az élők sorából, béka poraira. Nagyon kedvelte a gombapörköltet... Meg a szakács feleségét, de nem hinném, higy emiatt.
Báthory Erzsébet reinkarnációja
Nos nálam kapsz egy királyhoz méltó ágyat. elegendő pénzt és ételt, melyet a világ legjobb szakácsai készitenek
+ szabad napokat is, és tarthatsz háziállatot is, persze azt neked kell ellátnod
Ugyan, kérem, dehogy bántott meg! Nem tudhatta. A húgának azonban továbbra is fenntartom az állásajánlatot, mint szobalány/belső cseléd, azonban csupán a megszokott munkákra korlátozódik a munkaköre. A heves vérmérsékletének köszönhető, hirtelen felindulásból okozott károkért - ha tárgyak megrongálásáról van szó - azonban őt terheli a felelősség. Ellenben, ha emberéletet követel egy-egy kitörése, nem veszem túl szigorúan, itt már nem tűnik fel senkinek (fölhagytam ugyan - az itt elhangzott bölcs tanácsokra hallgatva) a vérfürdővel, a hírem azért nem változik meg egy csapásra).
Báthory Erzsébet reinkarnációja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!