Előző életemben egy komornyik voltam, miután rájöttem az igazságra nem élhetek tovább egyszerű közemberként. Mit csináljak?
A húgod vajon hajlandó volna egy kissé szadista hajlamú, de alapvetően finom modorú, jól szituált, tehetős hölgyet szolgálni? Kizárólag épületen belüli munka, koszt-kvártély, jó fizetés, veszélyességi pótlék az, amelyet biztosítani tudok számára, ha meg vagyok elégedve a munkájával.
Ezért az ajánlatért mások vérre menő harcokat folytatnának!
Báthory Erzsébet
Ugyan, kérem! Sátán? Még mit nem! Csupán egy szegény asszony, aki olyan módon próbálja megoldani a hidratálást, ahogy tudja. Jó, lehet, hogy ezt a legtöbb alkalmazottam nem szorgalmazza, azonban nincs ebben semmi elítélendő egy kis természetes asszonyi hiúságon kívül. A lányoknak pedig kifejezetten jó dolguk és magas fizetésük van, mielőtt felhasználásra kerülnek, de, ha nem sikoltoznak elég hatásosan, néha el is engedem őket, ilyenkor a legtöbben szívesen dolgoznak továbbra is a kastélyon belül, a legbelső komornáim pedig segíthetnek előkészíteni a fürdőt. Leírás alapján azt gondolom, az a lány nagy segítségemre lehetne ezen művelet során.
Báthory Erzsébet reinkarnációja
Asszonyom muszáj magának vérfürdőt rendeznie? Mit szólna inkább a paradicsomléhez? Tudja én még fiatal vagyok alig éltem és bizonyára az anyukája megölne, ha valami baja lenne a kislányának. Én sem értem, hogy minek ragaszkodik hozzá, de valamiért szereti. Fiatal lányok vérét használja nem? De ő már közeledik a középkorhoz, természetesen nem a múltra gondolok, mielőtt még azt hinné.
Ismerek egy másik lány, ő a szomszédban lakik velem egyidős. Annyi baja van, hogy úgy néz az emberre, mint egy véres rongyra. Nem vagyok egy ijesztős fajta, de engem megrémiszt. Valamiért utál engem folyton beszólogat meg ilyenek. Szerintem inkább őt kéne használnia. Van ezenkívül még két alig hasznát nővérem őket is küldöm, ha kell.
Igaz, tényleg tök fölösleges dolog ez a vérfürdő, nameg költséges, illegális, és nem túl hatékony. Lehet, hogy inkább átállok a BB krémre.
Báthory Erzsébet reinkarnációja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!