Mennyit lehet kihozni egy simsonból?
Mennyire lehet feltuningolni max a simót?
Én feltuningoltam, vízhűtéssel és vodkával 192 km/hval megy. A henger full gyári 50es Szeretném még ezt fokozni, milyen keveréket ajánlanátok?Vodka-étolaj 1:60+rakok bele pár csepp tejet is színezéknek. Vagy fúrassam nagyobbra a hengert? De akkor traktor hangja lesz nem?
eleve tévedéssel indítod a témát..ugyanis a vodka káros a szelepekre...a sufniban főzött vegyigyümi rézeleje kétszer átfőzve tisztán..na attól megy mint a zerge... tej nem jó színezéknek, mert kozmál..
akkor fog igazán láncot szaggatni, ha felfúrtod ötszázasra...na, akkor már kell a hűtővízbe egy kis szörp is, hogy ne forrjon fel..
csutkagázra fel..
Nekem robim van.
Olyan a hangja min egy xar dongónak. XD :D
Ma kipróbáltam, ragadt a szörphűtéstől minden! Ti átvertetek engem. Ha meglátlak titeket, nagyon mérges leszek, és boldogtalan, ami nektek rossz lesz nagyon.
Kávéval öntöttem fel szörp helyett, éber vagyok és figyelek. Ha meghalljátok a jellegzetes kávédaráló hangot akkor az a mocim mikor mérges.
szakajunk le a pálinka-hajtásról, javaslom a vízgőz meghajtást...ha nagy mozdonyok működtek, akkor a szimó pláne..
a tankba vizet teszel, és gázolajjal alágyújtasz..a gőzt a gyertya helyén bevezeted, és hátul a kipufogón távozik...menni fog mint a szél...duda helyett síp kellene, de azt nem tudom, hol lehet beszerezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!