Simsonból max. Mennyit lehet kihozni?
Hát akkor kezdem.. Megláttam a neten egy oldalt ahol egy ful tuning 19le!! simson volt na ugy döntöttem vegyek egyet az R6 mellé egy full gyárit 1989 est vettem 4563km el nagyon szép 85.000ft legjobb! állapotba na ha a gyári 12es karbi helyett a lehető legnagyobbat tenném rá 44! és 80 as 5felömlős henger nagyon nagy felömlőkkel membránt powert tervezett rezót bele sportlégszurő tirisztoros gyújtás 5. sebesség könnyitett tuning főtengej6csapágy6dugó na mindenből a legjobb el lehetne érni a 32le? (HELYESI
ÍRÁSÉRT BOCSI SOKAT ÍRTAM , GYORSAN.) na? 32le?de gyári blokkal! csak mindenből a legjobbat bele hallotam olyan simsont a 19le 140km6h ment!! uhh
Először is, a gyári karbi 16-os, nem 12-es.
Másodszor, az igényes tuninggal nincs baj, hiába is terjed itt az oldalon, hogy csak üzemórás...
Pedig űzemórás....(szerelő a szakmám)
Minnél jobban hergelsz egy blokkot(le)egyenes arányban van az élettartamára.Volt egy 2.8literes v6 autónk nem volt csak 160 le,de azt tudta még 20éveskorában is 450.000km után.Nézz meg egy új 1.2literes 120lovas turbós motort,szerinted mennyit fog bírni?2-3-4év?utána generál
Akkor a klubban lévő 105-ös miért nem üzemórás?
Itt az a divat, hogy nehogy 60/4-et csináltass, mert alig érsz ki a kapun vele...
nézd csak barátom:D engem ez a videó motívál a mai napig a tuningban! :D
Sziasztok...Persze simson 85ccm/13500ford...
És szerinted a videós képen,miért figyel a blokkon a kesztyű?Miért van a képen víz/vagy olajhűtő?
Szerinted ha,gyári a blokk felépítése(váltó,kuplung,fogaskerekek,főtengely,)hogy bírja el a 30le körüli teljesítményt?(6204,6203,6000,)csapágyakkal?le Hajhászás=üzemóra csökkenés...(szimó blokkot értve)Nekem alap fúrva,kb 60ccm(41,98 dugó+Yoko hajtókar,+4seb. 4 hónapot bírt..)Pizza futiként..Napi 70-100km (70km/ó)véggel..(2évig csináltam a futárkodást)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!