Kb 50-60forintbol mit lehetne kihozni?
1es valaszolo:
Rosszul irtam vagy rosszul értetted, most nem kormol DE nem is szeretném, hogy kormoljom. Szűrők olaj stb 5ezer kmrel ezelőtt történt. 3honapja van meg es szokatlanul gyenge az ezelőtti 2literes benzinesem után. Ezért szeretnék alakítani rajta vmit hogy kicsit jobban menjen.105-10loval boldogabb lennék.
Akkor a többiek szerint ennyiből nem megoldhato. Mennyibol lehetne kihozni es mit kellene cserelni/alakitani/allitani?
Hány lovas volt az ezelőtti autód?
Van egy olyan érzésem, hogy nem kell ebbe tuning, csak egyszerűen elment az ereje, mert a 90 lovas is már egész jól szokott menni, nem panaszkodik senki rá hogy siralmasan gyenge.
Turbót, turbócsöveket, kompressziót át kell nézni, a 90 lóból egy csomó megszökik valahol.
az előző autóm Vectra b 136le volt
oke minden az autoval. frissen lrvan szervizelve..uj szelepekkel es hengerfej sikolva.egr "kikotve"
60ezer forint azért nem kevés pénz. Én a következőt tenném. Elvinném Bosch dízelekkel foglakozó műhelybe, és kérnék egy árajánlatot a motor felújítására. Van ilyen Bp-en.
Az állapot felmérés pénzbe fog kerülni, de legalább tudni fogod, hogy mit érdemes cserélni, mi várhat még. Egyéb iránt ilyet más szervizek is csinálnak. Az a lényeg, hogy mérési jegyzőkönyvet dokumnetációt adjanak.
Sokszor apróságok is sokat segítenek.
Például az én esetemben - benzines autóról van szó, injektor tisztítás és gyertyacsere. Mintha új autót kaptam volna. Gondolom dízeleknél ugyanúgy ki lehet kormolni, beállítani ezt azt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!