Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Hogy kezdjek el elfoglalni...

Hogy kezdjek el elfoglalni egy várost?

Figyelt kérdés

Egy kis faluban lakok, aminek neve sincs, de pár km-re innen elég szép városok vannak. Már vettem lovakat is, hogy gyorsabban tudjam megrohamozni a kiválasztott területet. A gondom csak az, hogy nem tudom hogy kezdjek hozzá....fogadjak fel magam mellé még embereket...mert exdig 5en vagyunk, vagy vágjunk bele így?

Meg....ha már megszálltuk,akkor ahhoz kell valami papír, hogy uralkodó lehessek, vagy az emberek rögtön behódolnak?

Valamint most akkor lehet rabszolgát tartani vagy sem? A szomszédok azt mondják igen, de egy bácsi meg azt hogy nem...olyan nehéz ez az egész...

Köszönöm a válaszokat!

2016. máj. 23. 21:12
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
^ Hogy tudná ezt bárki is komolyan venni? :D ^ - hát tudok olyan ismerőst, aki két évet kapott felfüggesztve hasonló tréfáért.
2016. máj. 24. 10:04
 12/15 anonim ***** válasza:

Szerintem a benépesítést minél hamarabb kezdd el,mert a kamaszkorúakat majd könnyen tudod motiválni, na meg ha netalántán a benépesítés közepette összejön néhány leány,akkor némi szaporításra is van lehetőséged.

Viszont ajánlom,hogy tanítsd meg az utódokat nyilazni,olcsó és veszedelmes egy eszköz.

2016. máj. 24. 16:39
 13/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek aki támogatott....de elbuktam mert jöttek a kihegyezett mangók....így inkább feladom
2016. máj. 24. 17:21
 14/15 anonim ***** válasza:
Ma kaptunk az iskolában egy ilyen biztosítási papírt. Ezen az volt, hogy 30k jár annak, akinek a gyerekét elüti egy autó. Keress egy klónozó gépet, kapj fel egy embert az utcáról. Klónozd le kb. 50000 darabban. Fogj egy monster truckot, és hajts végig a seregen. Ugye azok a klónok a te tulajdoni lapodon lesznek, mivel te gyártottad őket. Kérd ki a biztosítótól a pénzt. Abból szerintem már meg lehet venni egy várost... Bár nem tudom, még nem próbáltam. Mindenképpen teszek egy próbát Én is... Sok sikert!
2016. máj. 26. 14:32
 15/15 A kérdező kommentje:
Koszi! Neked is sok sikert
2016. máj. 26. 18:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!