Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Szerinted miért nem alszom...

Szerinted miért nem alszom ilyenkor?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 5. 23:34
 181/219 anonim ***** válasza:
:D
2010. ápr. 8. 16:21
 182/219 anonim ***** válasza:
Najó én megyek kedves Réé :D , majd este leszek , beszélgessél Káával is , szia :)
2010. ápr. 8. 16:22
 183/219 anonim ***** válasza:
rendben, én is megyek, alszom egyet (ugye, milyen jó általánosba járni?), és majd beszélgetek Káával is! szia!
2010. ápr. 8. 16:23
 184/219 A kérdező kommentje:

Sziasztok Gyöngyvirágaim:)

oooooooh...Réé én kb 17re tippeltem volna:):) de sebaj..jujj..jó volt 14 évesnek lenni:S:D:D:D:)

Cukii Réé:)♥♥:$:) Én is szeptemberbe születtem:DXD 4.én:D:D:D te?:D

5 éve énekelek..:) Hivatalosan(úgy hogy papirom van róla)ugy 2:)de csellóztam 4 évig...:S:D tudok picit gitározni,és zongorázni is:):D

te Réé??:):)

Amugy azt énekeltem hogy: Hiááááááááányoztok titititááátii Kedveseiim zizizizááázááátiii:):D:Dtitátátátátiti:D♥:)

nah most gyors punnyadok egykicsit:)

2010. ápr. 8. 18:29
 185/219 anonim ***** válasza:
nem, félrérted :). Júniusban születtem, 12.-én. Én tudok fuvolázni, gitározni, énekelni, többet nem. Amúgy azért ennyi mindent, mert anyukám zenetanár. Fuvolázok kb 8 éve, gitározok 2 éve, énekelni hivatalosan 2 éve énekelek én is, de amúgy szerintem az mióta megszülettem, mindig jártam énekversenyekre, stb :). De jó, hogy ilyen zenészek vagyunk :D. Alapíthatunk együttest: Káá & Réé
2010. ápr. 8. 18:45
 186/219 anonim ***** válasza:

:D nahát Káá biztos szépen énekelsz :D , és te is Réé :) , én leszek az első rajongótok , ha létrejön a bandátok , az összes CD-teket megveszem :D

Ahhh ,Én meg egy angyalt láttam a ligetben futni ma :D , Kááá nem te voltál az?

Gyönyörű hosszú barna haja volt összekötve ilyen gumi izével :D , szép popó :D , szép mellek :D , na és azok a szemek :D aawhwh:D ááá , mondd azt hogy te voltál az Káá!:D

Réé te nem lehettél mert nálad kicsit idősebb volt , de Káá még lehetett! :D

2010. ápr. 8. 20:16
 187/219 anonim ***** válasza:
én voltam ^^. a nagy MM üdv emberek:)
2010. ápr. 8. 20:53
 188/219 A kérdező kommentje:

Hááááááát nem én voltam:$:$:D:D:D én nem vagyok szép:(:D:D:D:D:D

amugy van myvipetek?:$ csak ugy kérdem:$

Szija MM:)

Réé,akkor megértem..apum is is iylen hadnemondjammi:D még a kanalakon is eljátszik:D nyugii nem avgyok roma:D:D:D:D:D:D:D

tip tip tipóó:D:D:D

2010. ápr. 8. 21:30
 189/219 anonim ***** válasza:
zsamozsa :D:D. én biztos vagyok benne, hogy szép vagy, Káá! Ne szerénykedj! És van májvipem, ha akarod, írok egy privátot, amiben a nevem van :D.
2010. ápr. 8. 22:01
 190/219 anonim ***** válasza:
Nekem iwiwem van :P :D
2010. ápr. 8. 22:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!