Van ami segít? 32 hetes vagyok, éjszakánként már nagyon rosszul alszom, és ha vízszintesbe kerülök nehezen kapok levegőt. Mit tudok ilyenkor csinálni? Hogy feküdjek? Zsibbadnak a kezeim is.
Figyelt kérdés
Édes teher, bármikor bevállalnám, és tudom ezzel jár a terhesség és még rosszabb lesz, csak praktikákra vagyok kíváncsi hogyan könnyíthetném meg az alvást.2009. aug. 12. 09:55
1/7 A kérdező kommentje:
Eddig szopipárnával aludtam, de már sehogy sem jó. Egyik oldalon sem.
2009. aug. 12. 09:56
2/7 anonim válasza:
Szedsz elég magnéziumot? A zsibbadás esetleg ennek hiányára utalhat.
3/7 A kérdező kommentje:
Igen, sokat is mert sokat keményedek. Béres Magnéziumból 3-at is. Általában olyan 500-700mg között.
2009. aug. 12. 10:11
4/7 anonim válasza:
szervusz!
esetleg megpróbálhatnál kicsit függőlegesebb/ülő pozícióban feküdni. a 34. hétig egyre magasabbra kerül a méh, de ezután általában kicsit leereszkedik, így akkor már sokaknak javul a légzési nehézségük.
Kitartás! Pihenj kicsit napközben is. ha egyfolytában nem megy, akkor naponta többször :)
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat! Igyekszem naponta többször aludni egy kicsit, hátha segít. :)
2009. aug. 12. 10:50
6/7 anonim válasza:
Szia! Én is 32 hetes vagyok és én is írhattam volna ugyanezt. Én úgy oldottam meg a dolgot, hogy a párnám alá még egy plusz párnát tettem, így kicsit ülő helyzetben alszom. Én is szopipárnával, ráadásul mivel nekem nagyon fájnak a csípőcsontjaim, így alattam két takaró is van. Tiszta vicces az egész, sajnos Apát már kitúrtuk a kis legénnyel, így ő a másik szobában alszik, mert ezen az ágyon nem férünk el ilyen formában. És aztán még ott van az éjszakai pisimenet, legalább 5x. De én már csak nevetek az egészen, egyáltalán nem bánom, ahogy te sem. A zsibbadásról nekem a dokim azt mondta, hogy az lehet a vizesedés vagy a hormonok miatt. Ha több alkalommal előfordul és huzamosabb ideig tart, szólj róla, egyébként "normális" jelenség. Minden jót nektek!
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi Neked is Sorstárs :D
Nem rossz ötlet, már én is gondoltam rá hogy lassan félig ülve kéne aludni. A baj hogy világ életemben hason alvós voltam, eddig félig hason ment a szopipárnával, de már nem jó sehogy. Mától megpróbálom a félig ülős pózt.
Boldog babavárást!
2009. aug. 12. 11:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!