Szerinted miért nem alszom ilyenkor?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 5. 23:34
121/219 A kérdező kommentje:
15:43
az egész:S
gyűlőlöm..nincs hozzá érzékem:S:'(
8)♥
:(
2010. ápr. 7. 16:02
122/219 anonim válasza:
én szertlem egyetlenem :) (K)Kááá (L)
123/219 A kérdező kommentje:
:( jó neked:(
Én csak eccerüen Kááá vagyok:( ki nemszereti az angolt:(:'(
Nah de most már tényleg megyek-.-" :S:S:S:S
kívánjatok sok sikert:)^^
♥♥♥♥
2010. ápr. 7. 16:07
124/219 A kérdező kommentje:
MAjjdd GYÜVÖK oszt mesélök ho'oo mi vóót:/
:D:D:D
♥
2010. ápr. 7. 16:09
125/219 anonim válasza:
Te kegyetlen bitorló ! Kááá csak is az enyém és senki másé :D , Amúgy segítek neked Kááám! Angolból , németből és még franciából is ha muszáj ! Érted élek, csak azért tudok ennyi nyelven beszélni , hogy elmondhassam ilyen sok nyelven hogy te vagy az egyetlen és szeretlek nagyon KÁáá!:D
126/219 anonim válasza:
Káá! Csak a 74%-osnak higgy! :D
127/219 anonim válasza:
Háhá! látjátok mindenki tudja hogy kivel aludt már az első éjszakán káá! :D velem azaz a 74%ossal :D , a bitorló is 74%os volt még tegnap :D de ma már 75 lett :D
128/219 anonim válasza:
igen direkt felpontoztam h láthassam, melyikőtök az igazi, hadd örüljön, ha már Káá úgysem az övé! Én meg a narrátor vagyok! Folyamatosan 85%-os. Megverjük? Am Ká nem a kígyó a dzsungel könyvében?
129/219 anonim válasza:
kígyó nem kígyó én imádom:) és miért ne higgyen nekem?:( ilyen szépeket írtamés le se szarod szerelmem?:'(
130/219 anonim válasza:
azért, mert beavatkoztál Káá és Déé szerelmi életébe, szegény Káát megzavartad azzal, hogy te is 74% voltál! és különben ezér! Dolce & Kabbana forevör!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!