Szerinted miért nem alszom ilyenkor?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 5. 23:34
111/219 anonim válasza:
fogadok 10 g-ben h az egyikőtök nyer!
112/219 anonim válasza:
10 g? :D legyen inkább egy Vállas encsi !
113/219 anonim válasza:
vagy megegyezhetünk, hogy a győztesnek adok egy lvl 1-es paladint ő pedig cserébe 40 éven át fizeti az előfizetésemet.
114/219 anonim válasza:
paladin...:D kell a fenének az a b*zi belf :D , majd ha lesz tauren paladin akkor jöhet a pala :D , inkább adjál egy lvl-1es sámánt :D
115/219 anonim válasza:
:O pedig blood elf mage vagyok, de csajjal játszom! és az nem bzi. na mgyek aludni! illetve nézem a médiumot a tv2n. holnap pedig aztán legyen vmi jó kis lávsztori itt megint!
116/219 anonim válasza:
Basszus tényleg! Kihasználta a gyerek h ugyanaz a százaléka van, mint Déééének! :D
117/219 anonim válasza:
Gyááá Dé te wow kockka:D gyere játzuk le! megfejellek! Káááámért mindent:) Puszii:)
118/219 A kérdező kommentje:
LoooooooooooL:D
elvagytok ám:D:D
♥♥♥
lököttek:O
most akkor ki szeret?:O:D
mert én már nemtudom:(
2010. ápr. 7. 15:29
119/219 A kérdező kommentje:
Nah megyek tanulom azt a SZ@R angolt:S igy nemérettségizek le belőle:S:D:S:SS::S:S:'(
(K)(K) 2;)
2010. ápr. 7. 15:35
120/219 anonim válasza:
Mi nem megy angolból? Még én is beszállhatok a harcba a kegyeidért, bár én is lány vagyok! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!