Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Mi a helyes megoldás? 6-1x0+2÷2=?

Mi a helyes megoldás? 6-1x0+2÷2=?

Figyelt kérdés
Érdekel mennyi trollt érdekel ez a kérdés. :) Illetve hány embernek kéne visszamenni általánosba.

2016. márc. 3. 01:51
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Bakker én is tudom, hogy 7 a válasz

Az hittem, hogy csak viccel aki nem tudja, de ezek szerint mégsem

2016. márc. 3. 14:18
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Humor kategóriában ne várj normális válaszokat.
2016. márc. 3. 15:57
 13/16 A kérdező kommentje:

Nem mondtam, hogy gondot jelentenek az unatkozó emberek. :) örülök nekik, amiért idekattintottak ;)

Más részről igen, szomorú mennyien nem tudják a helyes választ, épp azért tettem fel a kérdést, mert megdöbbentett hogy az eredeti (egyébként youtube vidi) alatt mennyi hülyeséget összehordtak, hogy a válasz 5 vagy 1... Hiába magyarázták, hogy nincs igazuk egyszerűen elküldtek mindenkit a francba, érdekelt nálunk mi a helyzet.

A kérdés eredetileg nem humor kategóriában volt, hanem az egyébben az egyében belül, mert nem tudtam hol lett volna leginkább jó helyen. Ha valakinek van jó tippje felteszek egy hasonló kérdést megfelelő kategóriában is. :)

2016. márc. 3. 17:07
 14/16 anonim ***** válasza:
Az a vicc, hogy én még nem jöttem rá, hogy jön ki valakinek 5.
2016. márc. 3. 18:16
 15/16 anonim ***** válasza:
(6-1)x(0+2/2)=5
2016. márc. 3. 18:20
 16/16 A kérdező kommentje:
Ott úgy oldották meg, hogy elvégezték a szorzást és az osztást. 6-0+1 ugye. Viszont ők egy mozaikszó alapján tanulják a műveleti sorrendeket, abban a kivonás "később" szerepel, mint az összeadás... (pl PEMDAS amúgy...) Szóval ők fogják a 6-0+1-et elvégzik az összeadást 6-1 és így... :'D Illetve van, aki azt mondja, hogy nincs ott a nulla, szóval 6-+1, ami 6-1 :'D
2016. márc. 4. 16:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!