Dinoszaurusz akarok lenni, de hogyan?
Figyelt kérdés
Üdv, Jigsaw vagyok egy kókler haveroknak (mármint, ha lennének haverjaim) , akkor nekik csak J. Kókler, másképp J ügynök. De mindegy. Most, hogy így összebarátkoztunk kérdezni akarok valamit. Nagyon régóta imádom az őshullőket és szeretnék közéjük tartozni, de sajnos ember vagyok, viszont szeretnék dinoszaurusz lenni. Mert ugye sokan akarnak vámpírrá válni vagy vérfarkassá a másik csoport pedig egyszerűen várróka akarna lenni, de én más vagyok, ugyanis én dinoszaurusz akarok. Mit csináljak?!2015. okt. 6. 12:15
1/9 A kérdező kommentje:
Miért nem válaszol senki?! Mindenki dolgozik rajtam kívül? Azt hiszitek nagyot tesztek nekem ezzel a hallgatással? Jól el vagyok én magamban, mint a befőtt, háhá, de vicces vagyok. :D
2015. okt. 6. 12:28
2/9 anonim válasza:
gyakorolj, nagyon sokat gyakorolj!
3/9 anonim válasza:
Haraptasd meg magad egy dínóval, és te is dinóvá válsz.
5/9 anonim válasza:
Intravénásan lőj be magadnak dino csontport, naponta kétszer egy hétig.
6/9 anonim válasza:
Következő életedben szüless újra madárként. Máris dinoszaurusz leszel. Ennyi.
7/9 anonim válasza:
1.Szüless pármillió évvel ezelőtt.
2.Ha ez nem megy, menj el a Jurassic parkba, és beszéld meg Henry Wu-val, hátha át tud alakítani.
3. Ha nem tud, kérd egy dinoszaurusz segítségét. Vagy segít, vagy leharapja a fejed. Ez utóbbi esetben növessz az eredeti fejed helyett dinoszaurusz fejet, és onnan már gyerekjáték lesz teljesen átalakulni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!