Egy szeánsz alkalmával kihalt állatok lelkével is kapcsolatba lehet lépni? Engem a Tyrannosaurus érdekelne.
Igen, de kell egy tolmács, pl ő:
Ja, persze.
Külön létezik tyrannosaurus lélek is, hogy is ne...
Természetesen!
Ismerek olyat, aki őskaticabogár lekével beszélget.
Önmagát nem, csak a környezete tartja őt bolondnak...
Az allatoknak csoportlelkük van. Ezt nem tudom, h ugy kell erteni, h a Tyrannosaurus csoportlelkevel, vagy az allatok a csoport es az ö közös lelkükkel beszelgethetsz. Sztem nem muszaj szeanszot csinalni, en legalabbis nem hiszem, h van meg, akinek ilyen igenye lenne, meg ekkora felhajtas minek... Eleg, ha siman meditacioba mesz, es felveszed a kapcsolatot az allatok csoportlelkevel. Tehat lagy zene, lazulj el, minden egyes testreszedet ellazitod es elkepzelsz egy terepet, ahol ott van a Tyrannosaurus, köszöntöd es jelzed, amit akarsz töle. Varsz a valaszokra, es mindig amit "hallassz", "latsz", erzel, az lesz a valasz. A meditacio vegeig maradj ellazult allapotban, majd megköszönöd az interjut es elköszönsz, kinyitod a szemed.
Amugy mi a fenenek, at akarod elni, ök hogy ereznek, vagy mi a celod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!