Dőlnek a Darwinizmus bástyái: Kirugták, mert felfedezése a dinoszauruszok és az ember egyidejű létezésére mutat [videóval). Ehhez mit szólsz?
Az egyetem egyik tisztségviselője nyíltan kimondta az elbocsátás okát:
„Nem fogjuk tolerálni az Ön vallását ezen a tanszéken.”
Skandallum! Teljes mértékben igazad van. Nem is értem, hogy akkor például a paradicsomból miért nem lesz ember? Ő miért nem fejlődik ki?
Vagy majd elmegyek a bútorosba, hazahozom a bútort és majd összarakja magát és autó lesz? Ki veszi ezt be?
Tegyük fel a legszélsőségesebb eseteket:
I.) ember és dinó együtt élt
II.) a föld 6000 éves
III.) az evolúció kitaláció
IIII.) a tudósok tévednek és hazudnak
[jujj]
Akkor sem következi belőle, hogy:
1. létezik bármilyen istenség
2. létezik bármilyen természfeletti
3. ha létezik, akkor az létezik, amit mesekönyvekben írnak.
Amúgy nem vagyok evolúció mániás, azt is kritikával fogadom. De az soha nem érv és bizonyíték, hogy mi mit gondolunk, hiszünk, vagy hallottunk.
De ha már szóba jött a paradicsom, csak azt tudom mondani, hogy azzá leszel, amit eszel.
Minek egyáltalán enni? Csak nem a paradicsomból épül fel a testünk?
Akkor akár evolúcióval miért ne épülhetne fel?
Vagy lelki eledel is a paradicsom és lelket is épít?
Nekem is vannak homályos részek az evolúcióban a kezdeteknél. De miért hitelesebb mondjuk, hogy Ádám és Évából lett annyi ember? Vagy az, hogy gondolt egyet egy lélek és kigyúrta magát földből, hogy tapasztaljon?
nem olvastam el. de ha kiderülne hogy dínó és ember egyszerre élt, az egyetlen dolgot bizonyítana: hogy volt alapja a sárkányos meséknek.
semmi többet.
ha egy tudós vallásra hivatkozva rúgnak ki annak talán az lehet az oka, hogy nem tudományos magyarázatokat keres.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!