Dőlnek a Darwinizmus bástyái: Kirugták, mert felfedezése a dinoszauruszok és az ember egyidejű létezésére mutat [videóval). Ehhez mit szólsz?
Valojaban nem az ember fejlodott ki a majombol evolucio utjan, hanem eppen forditva ! A majmok devolucio, visszafejlodes eredmenyekent jottek letre, vagyis a majmok az emberi faj egy reszenek visszamaradasa a fejlodesben.
Meeg el fog tartani egy ideig mig ez bebizonyosodik es el lesz fogadva.
Lehetséges, hiszen minden mondavilágban jelen vannak a sárkányok
Csak nem az ember élt a dinoszauruszok idején hanem fent maradt még néhány faj az ősember koráig
Amúgy még ma is élnek hatalmas gyíkok
Krokodil varanusz stb...
Ennek az evolúció elméletnek van bőven hiányos pontja, amit megpróbálnak erőltetetten megmagyarázni. Egy bizonyos szintig biztos, hogy létezik evolúció, de nem úgy hogy teljesen más faj jön létre.
Egy páfrányból biztos, hogy nem lesz papagáj, meg egy fenyőfából sem tigris.
Létezhet formálódás, kiválasztódás bizonyos keretek között. De hogy ennyi fáj hogyan tudott létrejönni, az rejtély számomra.
Azt mondjuk simán el tudom képzelni, hogy egyes őshüllők megmaradtak egy darabig. Meg ez a rengeteg sok rejtélyes régészeti lelet, amikkel nem foglalkoznak hivatalosan, ez is nagyon furcsa.
Erről a devolúcióról már én is olvastam valahol, hogy a majmok visszafejlődés által jöttek létre. Ez is lehet, csak akkor vajon mi hogyan jöttünk létre, meg ez a rengeteg sok faj? És hogyan meg mikor jött létre az emberi tudat? Mindezt a tudomány megpróbálja materialista módon megmagyarázni, csak sajnos ez nagyon sántít és erőltetett.
Hát érdekes. A tudósok részeredményekre már rájöttek, de sajnos a tudományt a mindenkori hatalom manipulálja, és így nincsen valódi tudományos haladás ebben a kérdésben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!