Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » T e is a Walt Disney-t nézted,...

T e is a Walt Disney-t nézted, amikor meghalt Antall József?

Figyelt kérdés
Emlékszel, megszakították a Kacsameséket.
2010. márc. 15. 10:17
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
én vadító enimel szexet néztem
2010. márc. 19. 14:56
 22/25 anonim ***** válasza:
100%
Bizony néztem, és igazságtalanságnak tartottam, hogy felnőttműsort bezzeg nem szakítanak meg. Öt éves voltam.
2010. márc. 30. 10:07
 23/25 anonim ***** válasza:
100%

Én '83-as születésű vagyok és nagyon jól emlékszem erre az esetre.

Dagobert bácsi a fejét veri az asztalon és őrjöng. Leugrik az asztalról, aztán lerántja a terítőt és szét akarja rágni, de a három kiskacsa lefogja és--- PONT! pont ott szakadt meg az adás: elsötétült a képernyő, aztán megjelenik a Magyar Televízió logója. Kikerekedett szemmel kérdeztem, hogy most meg mi van??? Azt hittem, hogy a Magyar Televíziónál valami adáshiba lépett fel (és ment is a zene közben). Jött anya és mondta, hogy meghalt Antall József. Én meg kérdeztem, hogy ő a politikusi pálya mellett a TV-nél is dolgozott? xD

Akkor 9 éves voltam és egypár dolgot hallottam Antall Józsefről ugyan, de azt hittem volt köze a TV-s ügyhöz, máskülönben miért szakították meg az adást?

HIHETETLENNEK tartom, hogy az egész generáció emlékszik erre az esetre és a gyerekeket traumaként és sokként érte a mese megszakítása. Mert, hát a gyerekek szeretnek rajzfilmeket nézni... Ezt úgy hívják, hogy "vakukép" (valaki ezt írta a neten), egy olyan emlék, amely belevésődött az agyunkba az ilyenfajta trauma és sokk. Ennek ellenére sokan szívesen nosztalgiáznak ezen.

A barátnőm úgy emlékszik erre az esetre, hogy amikor megszakadt az adás, a tesójával együtt kórusban üvöltöttek, hogy NEEEEEEEE!!! xD

2011. aug. 4. 17:31
 24/25 anonim ***** válasza:
100%

Én is emlékszek, bár nem ilyen részletesen. :D

84es vagyok.

2012. jan. 15. 23:51
 25/25 anonim ***** válasza:
2012. jan. 16. 02:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!