Éreztetek valamit, amikor egy hozzátok közel álló személy meghalt?
Amikor anya nagymamája meghalt, leszakadt az egyik csillár a lakásában a halál előtt 1-2 nappal. Amikor az én nagymamám halt meg, megjelent egy macska az ablakunkban, és többször is visszajött néhány nap alatt. A nagypapám most halt meg 3 hete szerdai napon. Kedd éjszaka a szüleim arra ébredtek, hogy valaki be akar jönni a lakásba, de nem tudott és utána nem hallottak lépéseket sem hogy valaki elindult volna visszafelé. Anya még álmodott is vele.
Az egyik ismerősöm mondta, hogy valamikor egy furcsa nyugodt érzés töltötte el, később megtudta hogy abban az időpontban halt meg a nagymamája.
Nálunk is csillár szakadt le, sütő, ventillátor bekapcsolt, pohár szétrobbant a polcon... És utólag mindig kiderült, hogy azokban a percekben állt be a halál vmelyik rokonnál.
Tőlem a papám elbúcsúzott akkor éjjel, mikor meghalt. Felkeltem és szóltam anyunak, hogy meghalt a papa. 20 perccel később telefonáltak a rossz hírrel a kórházból...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!