Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikortol éreztétek úgy, hogy...

Mikortol éreztétek úgy, hogy babátok ragaszkodik hozzátok?

Figyelt kérdés
persze tudom, hogy elsö perctöl fogva fontosak vagyunk számára de mikortol válik ez felismerhetövé? én pl egyszer vettem észre halványan, hogy a felismerés átsuhant az arcán, azota nem igen... 8 hetesek vagyunk
2009. dec. 26. 18:11
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha arra gondolsz hogy a babád meglát és sírva fakad ha elmész mellette mert azt szeretné hogy mellette légy az kb. 7-8 hónapos korában jön el!
2009. dec. 26. 18:15
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom,de én az első perctől,éreztem ezt.Eleinte,hogy amikor felvettem megynyugodott,ahogy szopizik.Most látom a kis tekintetén,sir ha nem lát.Ha más fogja nyujtja felém a kiskezét,hogy vegyem át,ilyenkor oda bujik a vállamhoz.Imádom.
2009. dec. 26. 18:19
 3/4 anonim ***** válasza:
Most 3 és fél hós a kislányom,és kb 3 hete érzem,hogy ragaszkodik hozzánk és megismer minket,mert másoknál elkezd sírni,és nálunk megnyugszik. :)
2009. dec. 26. 18:29
 4/4 anonim ***** válasza:
7 hósan beteg lett, és senki mást nem fogadott el, csak engem. Most 13 hós, kb egy hónapja ölelget sokat. De elvan szépen mással is, aki tetszik neki.
2009. dec. 26. 22:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!