Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Nem lesztek idegbetegek...

Nem lesztek idegbetegek amikor így írnak?

Figyelt kérdés

pl olyant írnak h szercsi puszcsi láwollak non.. jóh pix lett cejjelmem.

Én nemtudom de az ilyenen felhúzom magamat egy kicsi..ti hogy vagytok vele ? :O

2010. márc. 12. 15:27
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

22:53

Úgy értettem, hogy nem olyan témakörben olvasom a kérdéseket (pl. Szórakozásban biztos ilyenek vannak), ahol így írnak az "emberek".

Hanem Elektronikus eszközök és Számítástechnikát nézem főleg, oda meg csak ritkán kerülnek msn ribancok.

Meg ha ilyen Sims meg "miért nem jó az MSN" kérdések vannak oda be sem nézek.

2010. márc. 16. 17:32
 22/27 A kérdező kommentje:
jaa köszi, hogy elmagyaráztad. amúgy igazad van. és sajnos már néhány fiúnál is észrevettem,hogy így ír ...:S
2010. márc. 16. 19:43
 23/27 anonim ***** válasza:
Azokat hívjuk metroszexuálisnak, úgy viselkednek, mint a b**ik, csak elvileg nem azok, vagy nem ismerik be.
2010. márc. 17. 16:20
 24/27 A kérdező kommentje:
xDDD értem..
2010. márc. 19. 10:19
 25/27 anonim ***** válasza:

engem is nagyon idegesít! bár nálunk inkább csak azok írnak/beszélnek így, akik nagyobbnak akarnak látszani. (11-12-13 korosztály) akik meg olyan "menők" (utálom ezt a kifejezést is) azok meg inkább g*cii, b*zdmeg, f*ssz*pó, ilyenek.. de kedvesek is tudnak lenni.. visszatérve: egyik bnőm kezdett rátérni erre a beszédre, nem nézem jó szemmel, de nem fogom megutálni, nekem úgyanúgy a régi marad:)

14/L

2010. márc. 23. 16:29
 26/27 anonim ***** válasza:
rossz kategória.. ez borzalmas :S
2010. ápr. 16. 21:28
 27/27 anonim ***** válasza:

mi erre csak ennyit mondunk hogy "szercsi puszcsi guccsi pulcsi lajcsi"

de még a "boldika szülcsinapcsibulcsi" meg az egyéb..

hányhatnékom van tőle

pedig jelezném hogy lány vagyok és 16 éves..

csak nem szőke póthajam van hanem természetes hosszú sötétbarna és nem plázázok hanem zenélek...

2010. máj. 17. 20:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!