Nem lesztek idegbetegek amikor így írnak?
Figyelt kérdés
pl olyant írnak h szercsi puszcsi láwollak non.. jóh pix lett cejjelmem.
Én nemtudom de az ilyenen felhúzom magamat egy kicsi..ti hogy vagytok vele ? :O
2010. márc. 12. 15:27
11/27 anonim válasza:
WÁÁÁÁÁÁH, de rühellem! Meg tudnám folytani azt, aki így beszél, fúúúj! Pedig 15 vagyok, és lány...többnyire az én korosztályom szereti az efféle "szlenget". És csak így hívom: "Punci-beszéd" :D :)
12/27 anonim válasza:
Én elviselem. Nem szoktam így beszélni de nem zavar ha körülöttem így beszélnek.
L/13
13/27 anonim válasza:
engem az zavar hogyha valaki v helyett w-t ír...
szóval:
hogy wagy?
14/27 anonim válasza:
én is tini vagyok, de rám jön a hányinger, amikor ezeket a szavakat hallom!!
15/L
15/27 A kérdező kommentje:
19:55 köcc jól wok.
pfff.. hányinger :S
2010. márc. 12. 20:48
16/27 anonim válasza:
ÁÁÁÁ neee!!Gyűlölöm.Miért kell ezt? A rohadt életbe...
L/15
17/27 anonim válasza:
De, az leszek. Mondjuk ez engem jobban idegel: veszek a cipő boltBA cipőt, általáBA jó kedvű vagyok, a váróteremBE ültem, amíg jött a vonat.
Nincsenek vele tisztában, hogy teljesen megváltozik így a mondat értelme...
18/27 anonim válasza:
Nem olvasok olyan fajta kérdéseket, ahol a hasonló egyéni és értelmiségi emberek tudnának válaszolni.
20/27 A kérdező kommentje:
15:17 nem értem ezt :D utolsó elmagyarázod ?
2010. márc. 15. 22:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!