Ha pl. egy árutól zsúfolt boltban nézelődsz, és annyira elmélázol egy árun, hogy nem veszed észre, hogy más is azon a részen akar valamit megnézni, és nem hogy szólna, hogy elnézést, állj már félre egy kicsit, köszike... Hanem félrelök, és rád sem néz, se elnézést, se semmi...!
Engem nagyon felbosszant! Nem akarok én beletehénkedni az útba, de legalább udvariasan szólna előtte, hogy álljak félre, nem? Ti is inkább félrelökitek az embert?
:) Még sosem lökött fel senki sehol, és én sem tudnék fellökni senkit. Általában figyelek arra a boltba is, hogy ki van a hátam mögött.. Ha pld. nézegetek egy terméket, akkor ha látom, hogy többen is állnak ott, akkor úgy állok, hogy más is odaférjen és ne legyek senki útjába.
2011. szept. 29. 00:17
2/11 A kérdező kommentje:
Vagy nem is az, hogy fellöknek, hanem odadörgölőznek a hátadhoz miközben elsétál mögötted. Ha én megtudom mondani, hogy _elnézést_ akkor szerintem más is.
2011. szept. 29. 00:22
3/11 anonim válasza:
Igen, mérges leszek! Oda is szoktam szólni valami "kedveset"..
2011. szept. 29. 00:25
4/11 anonim válasza:
1. vagyok. A múltkor egy idősebb nő rátolta a Spar-ban a bevásárlókocsiját a lábamra hátulról. (a sarkamra). És szépen ott tartotta rajtam. Én megfordultam, hátratoltam a kocsiját, és mondtam neki, jó hangosan, hogy "elnézést a lábamon tetszik tartani a kocsit"... Nem győzött elnézést kérni, de nem hiszem el, hogy nem látta, hogy én az én kocsim és az övé között már levegőt venni se bírok... az ilyenekért piszok mérges szoktam lenni, de nem vagyok soha udvariatlan, vagy bunkó, de szóvá teszem.
2011. szept. 29. 00:28
5/11 anonim válasza:
Engem nem bírna fellökni,mert ha nekem jönne valaki,ő borulna fel!
2011. szept. 29. 00:34
6/11 anonim válasza:
Hát én nem vagyok ilyen mérgeskedő. Ha nekem jön vagy fellök valaki, majd csak továbbmegy. Minek stresszeljem magam az idegeskedéssel?
2011. szept. 29. 01:21
7/11 anonim válasza:
nem, akkor leszek mérges, ha sietek a bevásárlással és minden polc előtt bámészkodik valami marha, mint a moziban...
2011. szept. 29. 02:48
8/11 anonim válasza:
Én próbálok mindig úgy nézelődni, hogy más is odaférjen. Figyelek a környezetemre is, mert magamból kiindulva tudom, hogy k*rva idegesítő, mikor sietnél, de a polcnál úgy áll be, hogy véletlen se férj oda. Sosem löktem fel senkit. Egy "elnézést"-el el lehet intézni, nem kell rögtön torokra támadni. :) A pénztár megint más. Könyörgöm mi a francért kell 2 kifliért és egy joghurtért kártyával fizetni???? Agyhalál. Főleg reggel. Egyszer felajánlottam egy hölgynek, hogy kifizetem a joghurtját én zsebből, csak húzzon már el. Nem fogadta el. :D
2011. szept. 29. 09:52
9/11 anonim válasza:
Fú, akkor engem is utálnál :)
Egyébként azért kell kártyával fizetni, mert a pénzfelvét pénzbe kerül, a kártyás fizetés meg nem. Ezért átlag kéthavonta veszek fel 10-15 ezret, ez elmegy olyan helyeken, ahol nem lehet kártyával fizetni, a többi viszont mind kártyás.
2011. szept. 29. 10:12
10/11 anonim válasza:
Én is a másik oldalon vagyok, aki akkor lesz ideges ha valaki bambán nézi az árukat, és nem lehet tőle közlekedni, a kedvencem amikor valaki megy előttem, és valami érdekes dolgot látva hirtelen megáll én meg kerüljem ki ha tudom...
De bármennyire is ideges vagyok nem szoktam lökdösődni, csak szólok és csúnyán nézek:D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!