Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mérgesek lesztek, ha az...

Mérgesek lesztek, ha az áruházban fellöknek?

Figyelt kérdés

Ha pl. egy árutól zsúfolt boltban nézelődsz, és annyira elmélázol egy árun, hogy nem veszed észre, hogy más is azon a részen akar valamit megnézni, és nem hogy szólna, hogy elnézést, állj már félre egy kicsit, köszike... Hanem félrelök, és rád sem néz, se elnézést, se semmi...!

Engem nagyon felbosszant! Nem akarok én beletehénkedni az útba, de legalább udvariasan szólna előtte, hogy álljak félre, nem? Ti is inkább félrelökitek az embert?

2011. szept. 29. 00:12
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Mióta gyesen vagyok, egy fillér kp nincs a táskámban. Banki utalással kapom a gyesemet... én is kártyával fizetek ki akár két kiflit is. (igaz, sosem szoktam csak két kiflit vásárolni).
2011. szept. 30. 14:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!