Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Van valakinek pisis vagy...

Van valakinek pisis vagy kakis története?

Figyelt kérdés
2010. febr. 26. 22:40
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
*5 méterre
2010. márc. 4. 22:12
 22/33 anonim válasza:
100%
Hát velem is történt ilyesmi. Trolibuszsofőr vagyok és menet közben jött rám a foshatnék. A troli persze tele utassal. Azonnal hátraszóltam, hogy meghibásodás történt,azonnal mindeki hagyja el a járművet - azzal a szándékkal, hogy a folyosó végén található deklit, ahol a motor van, eltávolítom és majd oda szarok ki gyorsan és majd szépen lefolyik az útra. Sajnos nem tudtam, hogy ha leáll a villanymotor,akkor az addig nyolc atmoszférán üzemelt kompresszor a hűtés miatt bekapcsol. Pont akkor tette ezt, mikor épp fostam ki a dupla ékszíjra és mondanom se kell, hogy a fos, miközben folyott a motorra, a szíjaknak és a nyomásnak köszönhetően kb. 2000-szeres gyorsasággal érkezett vissza az utastébe és az arcomba, mint ahogy az a beleimből lefele elindult. Az egész trolit kimeszeltem, mindehonnan csöpögött a hígfos.
2010. márc. 4. 22:12
 23/33 anonim ***** válasza:

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Utolsó, a Tied a legjobb =DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

fetrengek áá xDDDDDDD

2010. márc. 4. 22:52
 24/33 anonim ***** válasza:
22:12 nem semmi xD
2010. márc. 5. 14:03
 25/33 anonim ***** válasza:
a 2. oldalon valaki olyan jót írt, hogy nagyon kellett röhögnöm, és mivel megvagyok fázva, ezért átváltott köhögésbe, és összeokádtam a billentyűzetemet :D
2010. márc. 5. 14:33
 26/33 anonim ***** válasza:

Ez nem velem történt, hanem hallottam, de nagyon nagy égés lehetett...XD

Egy srácra kiránduláskor jött rá..:D Mert beteg volt és egy kis hasmenése lett..de úgy h a nacija is tiszta olyan volt, és úgy mászkált...aztán nem is jött érte az anyja kocsival, nehogy összepiszkolja a kocsit...XD

2010. márc. 5. 15:09
 27/33 anonim ***** válasza:

én ilyet hallottam:

volt egy srác, akinek nagyon bejött egy csaj. egyszer összeszedte a bátorságát, és elhívta vacsorázni. de aznap, mikor mentek, kijött rajta a foshatnék, mégsem akarta lemondani a randit, mert félt, hogya csaj legközelebb nemet mondana neki, vagy nem lenne bátorsága még1szer elhívni a lányt, úgyhogy betegen ment el. vidéken laktak, vonattal utaztak fel. minden rendben ment, leültek kajálni az étterembe, egyszer csak érzi a srác, hogy fingania kéne. gondolta, szép lassan eleregeti, de érkezett a finggal egy kis "meglepetés"... próbált nem nagyon mozogni, nehogy a cucc átszivárogjon a gatyáján, dehát ezt nem lehet a végtelenségig megakadályozni. mikor indultak volna haza, azt mondta a lánynak, hogy van az egyik közeli boltban egy mellény, amit kinézett és meg akar venni magának. a csaj beleegyezett, mondta, hogy menjenek be. ő nézelődött a női ruháknál, a pasi meg oda-oda nézett, hogy mikor nem figyel. elvette az első mellényt amit meglátott, meg elvett egy nadrágot. mikor fizetni ment a kasszához, halkan odasúgta az eladónak, hogy "csak a nadrágot!". az eladó bólogatott, és a kezébe nyomta a szatyrot. ezután mentek, felszálltak a vonatra. a srác az első adandó alkalommal ki"kéredzkedett" vécére. gyorsan levette a fosos gatyát, összegöngyölte, és kivágta az ablakot.

ezután kihúzott a szatyorból egy mellényt...

2010. márc. 12. 13:43
 28/33 anonim válasza:
Egy ejszaka nem ereztem jol magam ,asztan malyen elaludtam. Egyszer folebredek es latom minden ,de minden csupakaki. A ferjem a legjobban A ket combja vegig.Folebresztem es probalom mondani mi tortent de o olyan faradt volt csak huzott magahoz es olelt .Monja aludjunk-aludjunk. Alig tudtam folebreszteni hogy tisztaba rakjuk magunkat.
2010. márc. 14. 05:27
 29/33 anonim válasza:
A kis fiam meg pelenkas volt bekakilt ,de en folszaltam vele a buszra. Tomve volt ,de perceken belul kenyelmes helyunk volt mindenki elhuzodott melolunk.
2010. márc. 14. 05:29
 30/33 anonim ***** válasza:
XD
2010. jún. 10. 18:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!