Ciki ügyekre lennék kíváncsi ami veletek történt! írtok va van valakinek ilyen története?
húú hát történt már egy jópár :D
a strandon a melltartó lecsúszástól kezdve,a valaminek az elrontásáig,kiöntéséig,elszakításáig minden :D
meg már volt hogy leszidtam valakit,és pont a hátamnál volt meg ilyenek :D
koleszban minden este lementünk a játszótérre sörözni és hintáztunk,természetesen full részegen viszamotorozni nehéz volt, ezért ugy döntöttünk hoyg toljuk de elfáradtun kés le standereztük a motorokat és azokon söröztünk tovább elmegy melletünk egy anyuka,és kislány valami madzaggal,akkor éppen lesza.rtuk, de én meg meguntam az ülést és leugrottam a motoromrol legyenesen a kislány elé.tudni kell ám,hogy szögezet bakancsomban nagyon kényelmesen éreztem magam, és azt veszem észre, hoyg a kislány elkezd bögni és azt orditja hogy gyilkos! gyilkos! hát mi meg nem vártuk meg amig a 30 járör a környéköl lecsekolja hoyg mi van, , ezértgyorsan visz mentünk koleszba bevágotunk ágyba és minden fasza,de reggel arra kelek hogy mindenki ott röhög,mondom mi van? jött a válasz-
nem emlékszel? este a kislány..
jah de.. mi lehetett a baja?
a többiek cask tovább röhögtek és akkor eszméltem rá hogy egy cafatoká szagattot kiscica van a talpamon vérbe fagyva :D
úúúúúúúú ezek naon jók írhatok még ha van kedvetek!
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!