Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Van valakinek pisis vagy...

Van valakinek pisis vagy kakis története?

Figyelt kérdés
2010. febr. 26. 22:40
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
38%
Igen. Naponta egyszer kakilok és kb. 10szer pisilek.
2010. febr. 26. 22:47
 2/33 anonim ***** válasza:
94%

Ezt hogy érted??:D Vicces v mi?

Nekem am vicces van:D

Kicsi vtam és Horváto.ba nyaraltunk és tengerpartra ilyen lyukacsos papucsom volt és vmi erdöbe vtunk( már nem emlékszem pontosan régen volt) Na és az a lényeg hogy nagyon kellett kakilnom:D 3-4 éves lehettem anya felemelt (ahogy szokás tudjátok:D) elvégeztem a cuccost ,lerakott és azzal a mozdulattal beleléptem.. A kis lyukakon persze nagyon fainul bejött a dolog ugyhogy kicsit kellett takaritania anyának:D:D Szegény.:D:D

2010. febr. 26. 23:00
 3/33 anonim ***** válasza:
98%
Egyszer rámjött a hígfosás, így elindultam a WC fele, rohantam teljes sebességgel, de elfelejtettem hogy épp előtte mostam fel a csempét, így futás közben elcsúsztam, ráestem a lábamra és lefostam, már annyira nem tudtam viszsatartani.
2010. febr. 26. 23:06
 4/33 anonim ***** válasza:
100%
b*szkiii :'DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD XDDDD
2010. febr. 26. 23:12
 5/33 anonim ***** válasza:
100%

fosásos nekem is van :D

ötéves voltam, és kimentünk a strandra, de valamivel elrontottam a gyomrom, és mire eljutottunk anyuval a "tábori vécére", már a lábamon folyt végig a cucc... anyu ott mosott a strandköztéri csapban. halál ciki volt...

2010. febr. 27. 00:02
 6/33 anonim ***** válasza:
66%
Egyszer egy idegen helyen kellett vécére mennem. Bevittem magammal mindent. Kevés volt a hely a vécében, és összekentem a ruhámat kakival és vérrel.
2010. febr. 27. 09:45
 7/33 A kérdező kommentje:
igen, vicces, kínos szitukra, helyekre gondoltam :)
2010. febr. 27. 13:41
 8/33 anonim ***** válasza:
96%

velem görögben történt

épp indultunk volna haza busszal ami nagyon hosszú órás út és pont felszállás előtt jött rám a foshatnék

na rohantunk egy étterembe, beértünk az ajtón meg sem bírtam mukkani annyit mondogattam hogy toilet toilet :D

nagyon kedvesen megmutatták, de mire beértem már jött a glett és pont a szép tiszta fehér wc mellé a fehér csempére az összes

kifelé mosolygva mentünk persze nem fogadtak el 1 eurót sem hát, boldog lehetett a takarító visszagondolva ránk :)

2010. febr. 27. 13:51
 9/33 anonim válasza:
100%

Én 10 éves lehettem. Jöttem haza az iskolából és már nagyon kellett kakilnom. De hát nem volt otthon senki. (emeletes házban lakunk) Így hát a házunk előtt álltam neki, és semmim sem volt amivel ki tudtam volna törölni. Így hát szaros seggel vártam anyámékat h hazajöjjenek.

Ugyanúgy 10 éves voltam amikor a wc ülök erre csengetnek (egyik szomszéd). Nem akartam kijönni mert hát mégis szarok. DE csak csönget tovább. Így hát szaros seggel ajtót nyitottam és még be is jön beszélgetni vagy fél órát beszélnem kellett vele mert senki nem olt otthon és meg akarta várni anyámat. Nah jó ezek nem olyan gázak de jót röhögök rajta. Jah meg megyünk moziba barátnömmel (megvannak a jegyek meg minden)Nagyon kellett pisilni de még nagyon messze voltunk. Így hát elmentünk egy kisebb erdőbe pisilni, De a nadrágomat lepisiltem (elég nagy foltba)úgyhogy kénytelen voltam elmenni moziba pisisen és pisi szaguan:S:)

2010. márc. 2. 09:12
 10/33 anonim ***** válasza:
100%

Két Skót sétál az erdőben, egyikre rájön a szükség, elvonul egy fa mügé. Fél perc múlva szól a társának:

- Te, nincs nálad egy kis papír?

- Ne légy már olyan skót, hagyd ott!

2010. márc. 2. 14:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!