Van valakinek pisis vagy kakis története?
Elég régóta terjesztették rólam a házban hogy nem köszönök, többször össze is szidtak a szüleim, és nem értettem miér. Egyszer aztán ülök a WC-n, és hallom, hogyvalaki ordít a lépcsőházban torkaszakadtából:
- Szia ...!
Na erre én visszaordibáltam neki a WC-ről:
- Csókolom ... bácsi, épp fosok a WC-n, de azért csak köszönök már!
Alsósok voltunk kb harmadikosok ültünk a napközibe és mindenki sustorog hogy milyen büdös van aztán megszólal az osztálytársunk hogy a padtársa besza*t :D a gyereknek hívták a szüleit és a tanár mosta ki a gatyáját xDDDDDD
és a padtárs onnan vette észre hogy látta hogy ott van a széken a szar és azt hitte hogy egy levél...(azt nem tudjuk hogy került ki oda)
egy másik ez is napközibe volt de ez már másik fiuval
kint voltunk az udvaron.oda megy a gyerek a tanárhoz hogy beakar menni kérdzi a tanár hogy minek nem válaszol. hülyeségböl a másik gyerek oda kiabálja neki hogy mivan befostál és a gyerek aki beakart menni elkezdtett bólogatni hogy igen:DDDDDDDDD
20:04 :
A nem be volt sz@rva,hanem beszart ;)
ez nem kamu!
Öcsém régi szokása az volt, hogy lehúzta a gatyáját és bepucsitott nekem. Egyszer egy szép napon megint lehúzta a gatyáját és elfingta magát és nagy sugárban le is fosott. Tiszta fos lett a nadrágom. Ő meg ijedt arccal rántotta vissza a gatyáját utána leszedte rólam a szart. Ez kb. 2-3 éve törénhetett. Egyikünk számára se volt valami poénos, de pont idevaló a sztori :D
Nekünk az oviban nyáron megtöltötték az udvaron a medencét (még addig sose volt megtöltve vízzel, ígyhát örültünk), pár kiscsoportos csávó meg belesz*rt, (nemtommér, lehet h azt hitték h wc=D) és ilyen barna darabok úsztak a vízbe, aztán szétmállott, de mindenkinek ki kellett jönni a medencéből =(
Van 1 másik is, nyáron mentünk a strandra, az út mellett méterre (egy ilyen parkban) ott sz*rt a fa tövébe egy kövér nő, seggét kitartva az út fele, jót röhögtünk, biztos rájött a sz*rhatnék.
Megyünk másnap a strandra (ugyan abban az időben), és meginn ott sz*rt a nyanya =D (valószínüleg kimenője volt a bolondokházából, mert nem messze a strandtól van 1 =D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!