Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Van valakinek pisis vagy...

Van valakinek pisis vagy kakis története?

Figyelt kérdés
2010. febr. 26. 22:40
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
95%

Elég régóta terjesztették rólam a házban hogy nem köszönök, többször össze is szidtak a szüleim, és nem értettem miér. Egyszer aztán ülök a WC-n, és hallom, hogyvalaki ordít a lépcsőházban torkaszakadtából:

- Szia ...!

Na erre én visszaordibáltam neki a WC-ről:

- Csókolom ... bácsi, épp fosok a WC-n, de azért csak köszönök már!

2010. márc. 2. 14:27
 12/33 anonim ***** válasza:
100%
Még amikor kicsi voltam tartanom kellet magam a wc ülőkén és elengedtem aztán hopp má bele is gyuklotam a wc-be és tiszta szar lett a seggemXD de volt olyan is h a haveromall fingóversenyt rendeztünk és a haverom befosott XD de volt h bepisáltam de úgy hogy az összes a cipőmbe ment és onnan kelet kiönteni. asszem kb. ennyi :D
2010. márc. 2. 19:08
 13/33 anonim ***** válasza:
84%
az előző vagyok nem gyuklottam XD hanem csuklottam má írni se tok. na mégegy stori nem a témához de hasonló. a haveromal 2x történt meg. Arra kelt h valami büdös és hidegbe fetreng amikor felkelt föleszmélt és rájött h a hányásában feküdt.:P ez szilvszter után volt. és volt még egy másik is.
2010. márc. 2. 19:17
 14/33 anonim ***** válasza:
52%
ahol lakok ott van egy pasas aki bolond és 10 éves voltam mikor reggel mentem suliba, ő meg elöttem ment és be volt sz@rva. :S nagyon gusztustalan volt. :<
2010. márc. 4. 20:04
 15/33 anonim ***** válasza:
100%

Alsósok voltunk kb harmadikosok ültünk a napközibe és mindenki sustorog hogy milyen büdös van aztán megszólal az osztálytársunk hogy a padtársa besza*t :D a gyereknek hívták a szüleit és a tanár mosta ki a gatyáját xDDDDDD

és a padtárs onnan vette észre hogy látta hogy ott van a széken a szar és azt hitte hogy egy levél...(azt nem tudjuk hogy került ki oda)

egy másik ez is napközibe volt de ez már másik fiuval

kint voltunk az udvaron.oda megy a gyerek a tanárhoz hogy beakar menni kérdzi a tanár hogy minek nem válaszol. hülyeségböl a másik gyerek oda kiabálja neki hogy mivan befostál és a gyerek aki beakart menni elkezdtett bólogatni hogy igen:DDDDDDDDD

2010. márc. 4. 20:37
 16/33 anonim ***** válasza:

20:04 :

A nem be volt sz@rva,hanem beszart ;)

2010. márc. 4. 20:43
 17/33 anonim ***** válasza:
72%
fosnom kellett nagyon suliban, ezért csak az óra 2. felére tudtam bejönni. már többször is lógtam úgyhogy nem hitték el. kaptam egy igazolatlan órát. beszóltam a tanárnak. kaptam egy szaktanárit... :| :D
2010. márc. 4. 20:49
 18/33 anonim ***** válasza:
100%

ez nem kamu!

Öcsém régi szokása az volt, hogy lehúzta a gatyáját és bepucsitott nekem. Egyszer egy szép napon megint lehúzta a gatyáját és elfingta magát és nagy sugárban le is fosott. Tiszta fos lett a nadrágom. Ő meg ijedt arccal rántotta vissza a gatyáját utána leszedte rólam a szart. Ez kb. 2-3 éve törénhetett. Egyikünk számára se volt valami poénos, de pont idevaló a sztori :D

2010. márc. 4. 21:18
 19/33 anonim ***** válasza:
hát az elöttem lévő nagyon nagy. xd
2010. márc. 4. 21:44
 20/33 anonim ***** válasza:

Nekünk az oviban nyáron megtöltötték az udvaron a medencét (még addig sose volt megtöltve vízzel, ígyhát örültünk), pár kiscsoportos csávó meg belesz*rt, (nemtommér, lehet h azt hitték h wc=D) és ilyen barna darabok úsztak a vízbe, aztán szétmállott, de mindenkinek ki kellett jönni a medencéből =(

Van 1 másik is, nyáron mentünk a strandra, az út mellett méterre (egy ilyen parkban) ott sz*rt a fa tövébe egy kövér nő, seggét kitartva az út fele, jót röhögtünk, biztos rájött a sz*rhatnék.

Megyünk másnap a strandra (ugyan abban az időben), és meginn ott sz*rt a nyanya =D (valószínüleg kimenője volt a bolondokházából, mert nem messze a strandtól van 1 =D)

2010. márc. 4. 22:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!