ΨPOSZEIDON[HUN]Ψ kérdése:
Miből készül a kenyér héja?
Figyelt kérdés
Régóta próbálom megfejteni, de nem találom a megoldást. Be kell kenni valamivel?2015. máj. 5. 22:28
2/7 anonim válasza:
Igen, vízzel kell bekenni. Amúgy ugyanabból van, mint a kenyér: víz, liszt, só.
4/7 anonim válasza:
ez már vagy 20szor volt itt kérdésnek, legalább
6/7 anonim válasza:
Te magadtól vagy ennyire hülye,vagy anyád tanítja ??
7/7 anonim válasza:
Ugyanabból, mint a kenyér, amit nem tudok pontosan. Szerintem liszt, víz, élesztő, só. A lényeg az, hogy a kenyér tészta külseje megpirul, a belseje puha marad a sütés során. Szlovákiában ettem gőzgombócot, ami olyan volt mintha nem lett volna a kenyérnek héja. Nagyon finom volt, talán dödöllének hívták vagy knédlinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!