Ritka a szép nő. Miért?
Figyelt kérdés
Én arra gondoltam, hogy túlságosan helyes vagyok.
Jóból is megárt a sok...nem találsz magadhoz illőt.
Mit tegyek?
2015. márc. 20. 10:26
3/13 anonim válasza:
Kedves Viktor! Inkább azon gondolkodjál el, hogy ma is lopjátok a Napot!! Egyre sötétebb lesz!!
4/13 anonim válasza:
Valami lehet benne. Középsulisként kenutól sportos egész jóképű srácként kb. 10-ből egy csajt tartottam jó csajnak, aztán 20-as éveim elején már kissé leeresztve (heti 6 alkalommal 2-3 órás kemény edzés helyett csak heti pár óra mozgástól "elpuhultan"), már kb. minden 3. csajt, köztük olyan volt gimis baráti körbe tartozó csajokat is, akiket korábban észre sem vettem.
5/13 A kérdező kommentje:
Túl szép vagyok.
Mit tegyek?
2015. márc. 20. 11:05
6/13 anonim válasza:
Vagdosd össze az arcodat késsel, meg pici savat rá, és máris meg van oldva a problémád!!!
Ha nem mered keress meg és segítek.
Amúgy meg tényleg ritka a szép nő aki nem csak kívül de belül is szép!
7/13 anonim válasza:
ki kell likvidálni az ő likvidálójukat!
8/13 anonim válasza:
Ne nézegesd magad a tükörben, hm?
9/13 A kérdező kommentje:
A rengeteg visszajelzés maga a tükör!
2015. márc. 20. 12:51
10/13 anonim válasza:
én nem leszek a rabjuk. intézzék el egyedül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!