Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Tényleg olyan ritka, ha egy...

Tényleg olyan ritka, ha egy csajon sok minden szép?

Figyelt kérdés

Tényleg ritka, ha egy csajnak egyszerre van különleges formájú és színű szeme valamint finom ívű telt ajka?

Meg esetleg még szép arca, haja, arányos alakja?

Általában valakin egy dolog szép, vagy aki szép, azon minden szép?

2014. dec. 19. 13:24
 1/8 anonim ***** válasza:

Sajnos igen. Akiket eddig láttam így "tökéletesen" mind photoshop volt.

De mindegyik nőben van pár nagyon szép és néhány - hát - nem túl szép dolog. Válassz, mi a fontos és mi az ami annyira nem. Egyedül az arc ami szerintem mindenkinek számít. Lentebb válassz. Pl ha mellfétised van mindegy milyen jó feneke van nulla vagy szétfolyt mellekkel nem fogsz begerjedni tőle.

De! Nagyon jó személyiséggel nálam kompenzálnának :)

2014. dec. 19. 13:27
 2/8 anonim ***** válasza:

Nincs tökéletes ember, ha ezt kérdezed. Mindig van pár szépséghibája a másiknak, de pont az benne a jó.

Sokszor valami olyat tartasz szépnek a másikon ami alapvetően eltér a normálistól. Nagyobb szemek, szélesebb orr, stb.

2014. dec. 19. 13:27
 3/8 anonim ***** válasza:

Semminek sem kell különlegesnek lenni rajta, igazából a szép pont az ami mindenben leginkább közelit a középarányhoz. Pl. a finom ajak az vékony, de kicsit hideg, a telt meg vastag érzéki, de kicsit közönséges, a kettő közti középút ebből is a legvonzóbb.

Egy autós számítógép játék (Test Drive Unlimited 2) beépített karaktertervezőjével egyszer megterveztem az álomcsajom, gyakorlatilag mindene (orra, szája, szemei, melle) pont a skála közepe körül helyezkedtek el.

2014. dec. 19. 13:35
 4/8 anonim ***** válasza:
Nekem nem is kéne ilyen "tökéletes" lány.
2014. dec. 19. 13:37
 5/8 anonim ***** válasza:
Ritka az igazán szép nő.
2014. dec. 19. 13:38
 6/8 anonim ***** válasza:
"Általában valakin egy dolog szép" dehogy! szinte mindenkin lehet több szép dolgot is találni. hibákat szintén.
2014. dec. 19. 13:50
 7/8 anonim ***** válasza:

A kommenteket olvasva asszem különleges vagyok :D

Tegyük félre :D A lényeg: mindenkinek más az ízlése,más jön be egy lányon,mást néz meg . Míg az egyiknek a szép arc a mindene addig a másiknak az ápolt kezek :) És ezektől ilyen szépek az emberi kapcsolatok. :)

2014. dec. 19. 14:35
 8/8 anonim ***** válasza:

A 2-essel értek egyet.

Van egy ember aki megtetszik nekünk, de ilyenkor egy összképet látunk, ha nagyon közelről kezdjük el vizsgálni akkor lehet bárkiben hibát találni. De általában a szép ami tetszik nekünk az eltakarja azt ami nem.

2014. dec. 19. 16:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!