SOS! Alein a konyhába! Mit tegyek, hogy elmenjen?
Figyelt kérdés
Félek! Nincs itthon senki! Éppen eszik. Segítsetek lécci. AAmúgy pont ojan mint E.T. Bent vagyok a szszekrényben! =:O 👾👾2015. márc. 16. 13:24
11/23 csux2 válasza:
Az túró! Akkor szólj ha Alien van,vagy az Alain Delon.
12/23 anonim válasza:
"Mit tegyek, hogy elmenjen"
A hátsó lábai között van 1 kolbászféle húsdarab, ha azt sokáig simogatod, húzogatod, akkor el fog menni.
13/23 anonim válasza:
szerintem ne beszélj vele mert leszállnak mind, és mi leszünk a kisebbség magyarországon...
14/23 A kérdező kommentje:
Kecke van eladó!!!!
Utólsó a f..zára gondolsz?
Megnéztem nőstény. Hogyan továb???????
2015. márc. 16. 14:51
15/23 A kérdező kommentje:
Bocs utólsóellőti
2015. márc. 16. 14:52
16/23 anonim válasza:
Nàlunk is van egy. Csak a melltartóim közt nézelődik az egyik tangám már felhúzta
17/23 A kérdező kommentje:
Szexi lehet😵😵😲👙
2015. márc. 16. 16:04
18/23 Joe001 válasza:
Szépen tedd vissza a megmaradt LSD-t oda ahol találtad ( ha nem etted meg mind :) ) , és holnap reggelre el fog tűnni az "Alien" is :D
19/23 A kérdező kommentje:
Nem találtam LSD-t csak valami port kecske van eladó XD
2015. márc. 16. 20:50
20/23 anonim válasza:
Az kecskepor lenne ?
Ha instant kecskepor akkor engem érdekel !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!