Gyík Lajos kérdése:
Van bármi titkod amit senkinek se mondanál el?
Figyelt kérdés
Elmondanád légyszi?2015. febr. 20. 20:44
1/12 szörny legenda válasza:
Aha.itt van:titokban egy reptoid vagyok
2/12 anonim válasza:
Nem mondhatom el, hogy van-e titkom, amit nem mondhatok el. Ez elmondhatatlanul nagy fájdalom ez nekem. Nagyon szeretném elmondani, hogy van-e olyan, amit nem mondhatok el. Most mond!
3/12 anonim válasza:
A legnagyobb titkom: van egy titkom XD
4/12 anonim válasza:
Igen, van. Nem, nem mondanám el.
5/12 anonim válasza:
A legnagyobb titkom, hogy egy por szem van az asztalomon. De mindjárt letörlöm :D
6/12 anonim válasza:
Nekem az a nagy titkom, hogy a kis mellű nőkkel is lefeküdnék, nem csak a nagy mellűekkel. De ezt nem merném felvállalni mások előtt.
7/12 anonim válasza:
Azt sem tudom ki vagy miért mondanám el?
Egy indokot mondj miért osszam meg a titkomat veled és még egy csomo más emberrel?
8/12 anonim válasza:
Figyelj Lajos! Te most valójában senki vagy?
Ha ugye lenne olyan titkom, amit senkinek is elmondhatnék, akkor veled kezdeném, de azt, amit senkinek sem, azt ne is haragudj, de nem, nem, nem.
Kár, hogy nincs is titkom, de ez legyen az én titkom...
9/12 anonim válasza:
van, méghozzá annyira, hogy hú de nagyon de tyű! mindgyár berotyálok, ezt engedjétek el nekem
10/12 Jófej:D válasza:
Titokban az Illuminátus rend tagja vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!