Írnátok nekem cikis történeteket?
Még 2. osztályos koromban történt: évzáró volt, mikor vége lett és mindenki indult haza, úgy telibekapott egy gólya..... Akkora adagot tolt a fejemre, hogy azt öröm lehetett nézni:D A fejem tetején szétterült a gólyafos XD Persze az összes gyerek rajtam röhögött, meg a felnőttek is néztek ám... Én szégyenemben elsírtam magam és mondtam anyámnak, hogy siessünk haza. Anyám nyugtatgatott, hogy: "Nem kell sírni, bárkivel előfordulhat." Fúú, de nagyon égő volt:D
Volt olyan is, pár éve, hogy az egyik haverom áthívott magukhoz. Az anyja megkínált túróstésztával, elég jó adaggal. (Tudni kell rólam, hogy nem bírom a nagyon zsíros ételeket, viszont azon nagyon zsíros volt a szalonna, de megettem:D) Tök jól elvoltunk, éjfélig elhúzódott a gépezés, stb. Mondta, hogy aludjak náluk, ne induljak haza olyan későn. Éreztem, hogy rakoncátlankodik a gyomrom, de gondoltam, hogy talán megúszom a dolgokat..... Lefeküdtünk aludni. Éjjel arra keltem, hogy nagyon hányingerem van és fel is ugrottam, mert éreztem, hogy jönni fog a boa XD A szobaajtóig sem értem el, mert ott helyben kipakoltam:D A haverom felébredt az "effektekre" és elkezdett szakdni a röhögéstől. Na, aztán rendbetettem a laminált padlót és visszafeküdtünk. Reggel kelünk fel, haver rám néz és megint szakad, mint állat.... Kérdeztem, hogy mi van, de nem tudta kinyögni. Végül, mikor levegőhöz jutott, közölte, hogy tiszta cucc a hajam:D Godnolom alvás közben is rókáztam még párszor..... Bocs, tudom, hogy gusztustalan, de cikis történetet kértél és ez aztán cikiiii:D:D:D Üdv: Gyuszi, 20
tudom, régi a kérdés de ezt muszáj kiírnom magamból.
szóval a suliban gólyatábor volt (most vagyok 9-es a sulimban) és rendeztek ilyen sportfeladatokat. az volt az egyik feladat h meg kellett kerülni a zsámolyokat foci- és kosárlabdával (labdavezetéssel). de úgy kezdődött, hogy az első ember elindult focilabdával, amit lábbal kellett vezetni, és amikor a végéhez ért akkor bele kellett tenni a focilabdát egy fejre állított zsámolyba, a kosárlabdát pedig ki kellett venni, és visszafele a kosárlabdát pattogtatni kellett..nos én hülye a focilabdát pattogtattam , a kosárlabdát meg lábbal vezettem (ezt utólag tudtam meg egyik barátnőmtől, mert nem figyeltem oda, mivel annyira utálom az ilyen feladatokat) xD nekem nagyon ciki volt, főleg h a 13.-osok is látták, és ha jól emlékszem röhögtek is...nagyon cikisen éreztem magam, és még most is legszívesebben elsüllyednék, főleg arra gondolva hogy mennyien láthatták valójában xD
de volt egy másik játék is amiben szintén brillíroztam....-.- ott is röhögtek. nagyon gáz volt. tudom másnak ez nem olyan ciki, de nekem az volt..remélem nem fordul elő velem ilyen többször. azóta is kerülöm az ilyen "rendezvényeket" ha pedig kötelező (mint ahogy itt is volt) akkor megpróbálok jobban odafigyelni a feladatra, meg magamra is, hogy ne égessem be magam ennyire. :DD
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!