Írnátok nekem cikis történeteket?
Egyik bnőmmel épp vártuk a másik bnőnket egy buszmegállóban és pont ott állt egy ugyanolyan kocsi is mint akiét vártuk, de sötétített volt az ablak és nem tudtuk h ő-e az , aztán mint vmi hülye gyerek befelé kukucskáltunk az ablakon aztán a nő aki bent ült lehúzta az ablakot és olyan durcás fanyar és rosszindulatúan megkérdezte hogy : valami baj van ? aztán telózott tovább , mi meg gyors mondtuk h jajj elnézést csak összekevertük vkivel
annyira gáz volt XD
Barátnőmnél betoltam egyszer vagy 5 karéj zsírosdeszkát, aztán indultam haza távolsági busszal. 21-esen olyan hirtelen rámjött a szükség, mintha valaki azt mondta volna egy woodoo-baba fölött, hogy: -Sz*rd össze magad!
Nem volt mit tenni, majd' befostam, muszáj volt eltéríteni a buszt. A sofőr féltve a kárpitot vészvillogóval megállt egy pizzériánál, én meg leugrottam a buszról, nyargaltam át az úton, be a krimóba. Persze 40 ember nézett orrát az ablakra tapasztva.
Még sosem fohászkodtam úgy a Jóistenhez mint akkor, hogy üres legyen a retyó. Megkönnyebbülve ültem a budin, amikor bevillant, hogy 40 ember vár rám odakint. Na pucolás kifelé, futólépés a buszig. Visszafelé ugyanez, 40 ember kukkerolt hogy mikor jövök.
bnömnek akartam sms-t irni h dobott a pasim:S erre elküldtem annak a gyereknek aki dobott-.- XD
most ez jutott eszembe:D
vettem a barátnőmnek pár darab nagyon szexis bugyit és belegyűrtem egy reklámtatyóba gyors,mert nem volt időm és siettem.a kis szatyrot beletettem egy sporttáskába nagy vidáman veszem elő nyomom a kezébe ,más egyéb ajándékokkal együtt de a lényeget csak megpiszkálja nem nyitja ki,mondom neki, anyukám nem tetszik vagy nem jó a színe?
erre ő de de csak majd megnézi így meg úgy ,mondom neki ne viccelj már és kikapom a kezéből bontom ki és a bugyik helyett 3 pár használt munkás zokni volt benne .
mivel én tettem egy ugyanolyan zacskóba bele a sporttáskámba és elfelejtettem kirakni otthon a szennyesbe.
kicsit volt égő.(végül is meglett a bugyi ,jót nevettünk rajta de nagyon izzó volt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!