Miért nem kellek egy pasinak sem?
Figyelt kérdés
Úgy gondolom nem vagyok egy rusnyaság, sőt elég sokan megfordulnak utánam az utcán! A magabiztosságommal sincs hiány. Igaz, hogy kicsit teltebb formákkal rendelkezem, de szinte minden pasi azt mondja, hogy azt szereti, ha van mit fogni egy nőn! Nem értem mi probléma van velem.
Itt egy kép rólam:
Esetleg van itt olyan akinek felkeltettem az érdeklődését? :) Szívesen megismerkednék vele.
A képről meg csak annyit,hogy próbáltam előnyösebb oldalam fotózni, és bocsánat a kissé ledér öltözetért. Meg hát próbáltam dögösebbnek tűnni ezért szerkesztettem magam oda egy motorra, remélem tetszik fiúk! ;)
2010. jan. 25. 20:25
12/30 A kérdező kommentje:
2010. jan. 25. 20:41
14/30 anonim válasza:
Nem lehet, hogy túl buta vagy?
15/30 A kérdező kommentje:
Azt mondod buta vagyok? :( De még egy egyéjszakás kalandra sem volt jelentkező, annak meg semmi köze az észhez.
2010. jan. 25. 20:46
16/30 anonim válasza:
A kép még mindig nem jelenik meg!Legalábis nekem...
17/30 anonim válasza:
B azd meg tegyél már fel egy kur va képet magadról, te ütődött szuka!
18/30 A kérdező kommentje:
2010. jan. 25. 20:53
20/30 anonim válasza:
na végre ba zd meg, ideje volt.
anyád is ilyen szar humorú volt, azért sz art a világra téged?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!