Miért nem kellek egy pasinak sem?
Figyelt kérdés
Úgy gondolom nem vagyok egy rusnyaság, sőt elég sokan megfordulnak utánam az utcán! A magabiztosságommal sincs hiány. Igaz, hogy kicsit teltebb formákkal rendelkezem, de szinte minden pasi azt mondja, hogy azt szereti, ha van mit fogni egy nőn! Nem értem mi probléma van velem.
Itt egy kép rólam:
Esetleg van itt olyan akinek felkeltettem az érdeklődését? :) Szívesen megismerkednék vele.
A képről meg csak annyit,hogy próbáltam előnyösebb oldalam fotózni, és bocsánat a kissé ledér öltözetért. Meg hát próbáltam dögösebbnek tűnni ezért szerkesztettem magam oda egy motorra, remélem tetszik fiúk! ;)
2010. jan. 25. 20:25
2/30 anonim válasza:
Nem jó a kép linkje, nem nyit meg semmit.
5/30 JW válasza:
Nem jön be a kép. Mármint a link nem jó, legalábbis nekem. De így kép nélkül egyelőre elég gyanús a dolog.
7/30 anonim válasza:
adj jo képet..
tolsd fel a www.kepfeltoltes.hu ra
8/30 anonim válasza:
már az a tény hogy a humor kategóriában van gyanakvásra ad okot
9/30 anonim válasza:
10/30 anonim válasza:
nekem bejön a kép, csak googleban rákerestem aztán 2.link és ott lesz a csaj, motoros
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!