Vicc vicc hátán!? Mindenki írjon egy viccet! Kezdem én:
A rendőr megállítja az autóst, és mondja neki, hogy:
-Jogosítványt, forgalmit, személyigazolványt kérek!
-Cakumpakk?
-Ja, hogy külföldi? Akkor mehet tovább!
Nyuszika a kígyóhoz: Te, kígyó, ne haragudj, hogy a múltkor szekáltalak, hogy se kezed, se lábad...Nem haragszol?
-Nem.
-Akkor kezet rá!!!
Kígyó vadul szotyolázik. Arra megy a nyuszi:
- Te kígyó, adj már egy marékkal!
- Anyádat, nyuszika, anyádat!
/ Ez is olyan abszurd, mint a bálna /
A jó tündér azt mondja a nyuszikának:
- Teljesítem két kívánságodat.
- Legyen inkább három! Hiszen mindig három kívánság szokott lenni!
- Rendben, legyen három. És mi a második kívánságod?
A skót felhívja a telefonszexet. A nő erotikusan beleszól a kagylóba:
- Szia, szivi. Teljesítem minden vágyadat !
- A legvadabbakat is ?
- Hogyne.
- Akkor hívjál vissza, picim !
Mit néz a zsűri a pénisz versenyen?
- Hogy kinek áll feljebb!
Gyerekszáj:
- Anyu, az új fiú az óvodában nem akarta elhinni, hogy lány vagyok, ezért lehúztam neki és megmutattam.
- Te jó ég, mit húztál le?
- Lehúztam a kesztyűmet és megmutattam a kilakkozott körmeimet!
- Kisfiam, mondtam már, hogy ne járj abba a zajos diszkóba, mert meg fogsz süketülni !
- Kösz, anya, már ettem !
Vihar tombol a székely faluban. Az asszony ezért nem ment ki a kútra vízért, hogy levest főzzön az urának. Hazaérkezik a gazda a kapálásból bőrig ázva, leveti a vizes gúnyát, majd komótosan leül az asztalhoz. Egy darabig türelmesen vár, aztán megkérdezi.
- Nincsen ebéd, asszony?
- Hát mán hogy vóna? - nyelvel a fehérnép. - Csak nem ment el az eszem, hogy ebbe' az ítéletidőbe' kimenjek a kútra csak azétt, hogy kendnek levest főzzek?!
- Az öreg nem szól semmit, feltápászkodik, elveszi a vedret, s kimegy a kútra. Megtölti vízzel, aztán beérvén a házba szó nélkül nyakon önti a feleségét.
- Megbolondult kend vénségire? - sápítozik - Minek öntött le, most csupa víz lettem!
- Így mán úgy es vizes vagy, s nyugodtan kimehetsz vízért...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!