Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Ezt nem értem? Mivan?

Ezt nem értem? Mivan?

Figyelt kérdés

[link] -ról

Hadd meséljek el egy megható történetét, amely velem esett meg ...

Néhány hónapja Elindultam egy bevásárlóközpontba venni pár apróságot. Sötét, hideg, Esős este volt, a szél is erősen fújt. Mikor befejeztem a vásárlást és éppen indítottam volna az autót, észrevettem, hogy Elvesztettem egy cetlit, amire fontos dolgokat írtam fel. Magamban káromkodva Elindultam vissza az áruhazba. Ahogy keresgetem a nedves padlón a cetlimet, hirtelen halk sírásra figyeltem fel. A sírás egy szegényesen öltözött, 12 év körüli sráctól jött. Alacsony és nagyon sovány volt. A hideg ellenére kabát nélkül álldogált ott, Mindössze egy kopott pulóver védte a jeges széltől. Különös módon, egy húszezres volt a kezében. Arra gondoltam, hogy biztos elvesztette a szüleit, így hát Megkérdeztem tőle, mi a baj? Ezt a szomorú történetét hallottam tőle:

Egy nagy családból származik, három bátyja és négy nővére van. Az apja meghalt, Amikor ő még csak 9 éves volt. Az anyja alacsony iskolai

végzettségű, így nem kap jó állást, Hanem kénytelen két teljes munkaidős takarítói munkát vállalni, hogy eltartsa őket, ennek ellenére nyomorban él a nagy család. Az anyja valahogyan összespórolt 40 000 forintot, hogy az ünnepekre valami igazán szép ajándékot Vegyen a gyerekeinek. Mivel az anyukának munkába kellett mennie, Ezért kirakta a bevásárlóközpontban a fiút, hogy Vegyen ajándékot a testvéreinek. Azonban, Amikor Bement az áruházba, egy nagyobb gyerek elvette tőle az egyik 20 000-es bankjegyet és elszaladt.

- Miért nem kiáltottál? - Kérdeztem döbbenten.

- Kiáltoztam - mondta a fiú.

- És senki sem segített? - Kérdeztem.

A fiú nem válaszolt, csak elkeseredetten rázta a fejét.

- Milyen hangosan kiáltottál? - Kérdeztem.

A fiú erre hangosan azt kiáltotta:

- Segítség!

Körbenéztem, és azt láttam, hogy az emberek ügyet se vetnek ránk, mindenki ment a saját dolgára. Értitek? Senki se figyelt egy szerencsétlen 12 éves fiú segélykérésére!

Így aztán kitéptem a kezéből a másik húszezrest, kiszaladtam az autómhoz és eljöttem.

2010. jan. 24. 01:50
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
85%
xDDD
2010. jan. 24. 02:04
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
:D:D:D, egy darabig még komolyan is vettem
2010. jan. 24. 02:23
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
eee... szóhoz sem jutok... deee... miért vette el tőle a 20ezrest?
2010. jan. 24. 02:24
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
ha ez így történt... én kinyírom aki ezt csinálta!
2010. jan. 24. 02:25
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
hehe az elején még én is bevettem :D jó sztori :DD
2010. jan. 24. 02:36
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
k*rva jo
2010. jan. 24. 03:56
 7/13 A kérdező kommentje:

mivan:D

én nem is értem.....lécci magyarázzátok el<:(

2010. jan. 24. 09:17
 8/13 anonim ***** válasza:
LOOOL komolyan vettem addig míg "elvetted" na persze XD
2010. jan. 24. 10:02
 9/13 A kérdező kommentje:
mivannn????Lécci má' !!Mondjátok el!!!KOmolyan nem értem....ne szivassatok!!
2010. jan. 24. 10:12
 10/13 anonim ***** válasza:
az a lényege hogy a kisfiú hiába üvöltött senki nem figyelt fel rá. és ezt kihasználva a nő (vagy férfi) kitépi a kezéből a 20ezrest. és a kis nyomi gyerek ott marad üres zsebbel a "segítő" pedig gazdagabb lesz egy 20ezressel
2010. jan. 24. 11:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!