Most mivan? Nem értem
Figyelt kérdés
Felvin első helyen amit bejelöltem,meg a második helyen is azt írja ki hogy 0 pontom van,a középiskolai eredmények nél ezt írja ki:Indok: Egyik vagy mindkét középiskolai jegy nincs rögzítve.,pedig mindkettőt elküldtem a 11,12. éves bizonyitványt is és azt írja ki,hogy feldolgozva.Amit harmadik helyen jelöltem be oda meg kiír 300pontot és mikor belemegyek meg csak 160at.De engem az első kettő érdekel igazából.Most semmit nem értek.Mindjárt sírok.Most mivan??:(:(:(2011. júl. 15. 00:14
1/5 anonim válasza:
Nem értek hozzá, de szerintem holnap hívd fel őket
2/5 A kérdező kommentje:
Az lesz!Legszívesebben már most felhvnám:(
2011. júl. 15. 00:32
3/5 anonim válasza:
nyugi, minden oké lesz. reggel nálam is hasonló volt a helyzet, de már mindent pontosan ír ki. írja a felvi, hogy folyamatosan alakulnak a pontok.. szóval nyugi!! :)
4/5 anonim válasza:
Fennakadtál az automatikus "Ön nem való a felsőoktatásba" védelmi szűrőn.
5/5 A kérdező kommentje:
Huu...Megnyugodtam.mostmár nekem is kiírja.:)ezért nem aludtam egész éjszaka.
2011. júl. 15. 10:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!