Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Ha elutasított egy lány kinél...

Ha elutasított egy lány kinél lehet fellebbezni? Kihez fordulhatok ilyen esetben?

Figyelt kérdés
2014. okt. 8. 13:26
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Bölcsen hallgatsz arról a generális kérdésről, hogy miért fordult el Tőled, hogyan ért véget az általad oly nagyon áhított kapcsolat! Valami történt, hogy a lány kilépett a kapcsolatotokból. Azt írod hallgatag, kimondottan okos, könnyen barátkozó Nő, tehát az ok és okozat összefüggésekkel Te magad is rájöhetsz mit, hol, és mikor rontottál, vagy rontottatok el! Próbáld meg egy nyugodt csendes helyen átgondolni az egész történeteteket, figyeld magadat a kívülálló szemével. Nagyon nehéz, de éppen ezért nagyon hasznos az ilyen belső áttekintés, a problémák újra átélése, a kölcsönös hibák feltárása a kívülálló szemszögéből. Személyes tapasztalataim alapján a viszonzatlan szerelem a legpusztítóbb pszichés csapás egy férfira. Felőröl, demoralizál, lelkileg kasztrál. apátiába, depresszióba taszíthat! Ezért ha sikeresen megvizsgáltad, átpörgetted a vele kapcsolatos dolgaidat, és rájöttél mi a hiba valójában, és nem áltatod, hitegeted tovább magad, és világossá válik, hogy nem sok esélyt adsz Te magad sem a kapcsolat felelevenítésére anélkül, hogy Te még mélyebben sérülj lelkileg LÉPJ TOVÁBB! A Nőkkel jó viszonyt kell ápolni, hiszen Náluk van a világon az összes pin@!!! Viszonzatlan szerelem, egyetlen gyógymódja az új szerelem!! Nekem bevált!! Aranyszabályként említek egyet, soha ne kezdj olyannal aki hasonlít, vagy emlékeztet a régi Hölgyre, pl: ha szőke volt, válassz vöröset, barnát, vagy feketét, mert óhatatlanul is elkezdenéd az összehasonlításokat magadban a régi szerelmeddel!!!! Az idő nagy varázsló, tompítja a fájdalmakat, segíti a feledést, és elősegíti az új szerelem kiteljesedését!!! Ez nagyon nehéz folyamat, de férfiként ki kell bírnod, szerintem az új majdani szerelmed pár hónap alatt kenterbe veri a régit, és máris elfelejtetted! Remélem segítettem, igaz a humor kategóriába írtál, de nem zörög a haraszt, ha nem rejszel a paraszt!
2015. ápr. 21. 20:13
 22/26 anonim ***** válasza:

magadhoz barátom, magadhoz, és senkivel se jöjj össze, hogy ne ô irányítson. nem csak akkor lesz kapcsolat mikor csak ô akarja néhány év múlva mikor ô már kiélte magát te meg szenvedtél miatta. ha külsô rossz tulajdonság miatt nem jött össze akkor tûntess fel magadban valami testi jó tulajdonságot amivel provokálni tudod ôket. és egyedül csináld ne segítséggel azokból lesznek a "nagy" emberek. ÉS HA BÁRKI ELUTASÍT AKKOR CSAK AZÉRT IS LEGYÉL EGYEDÜL ÉLETED VÉGÉIG VAGY JÓ SOKÁIG MERT A TE "LÉGKÖRÖD" SOKKAL JOBB MINT AZ ÖVÜKÉ !

a legfontosabb hogy hatódjanak

2015. máj. 16. 17:30
 23/26 anonim ***** válasza:
meg !!!!!
2015. máj. 16. 17:30
 24/26 anonim ***** válasza:
Kérdezd Damu Rolandot!
2016. szept. 18. 19:27
 25/26 anonim válasza:
Nézz be a legelső helyre, ahonnan kijöttél, talán ott választ kapsz:).
2016. szept. 19. 00:26
 26/26 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező, én hatszor szakítottam a párommal de imádjuk egymást te se add fel!!Én még ennyit nem küzdöttem pasiért de imádjuk egymást csak mindketten forrófejűek vagyunk és hektikusak..:) Sok szerencsét. Viccen kívül: ne zaklasd szerintem csak rontanál a helyzeten. Csak diszkréten legyél a közelében hamár annyira imádod. :))
2016. okt. 10. 14:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!