Ha elutasított egy lány kinél lehet fellebbezni? Kihez fordulhatok ilyen esetben?
A klasszikusabb elvek szerint és a romantikus történetek szerint is nem kell fel adni :) tovább kell próbálkozni.
De viszont, ahogy saját tapasztalatból ma látom a dolgokat nagyon kevés lány veszi jó néven ha nem szállsz le róla azonnal ha egyszer nemet mondott.
Régen meg lehetett tenni, hogy udvarlás céljából meglátogatod, úgy ha még nem is ismered annyira, ma szerintem ha beállítanál egy lányhoz ki elutasított és alig ismered, azonnal hívná a rendőrséget és feljelentene zaklatásért.
Nagyon kifordult a világ a sarkából, gyökeresen az utóbbi 20-30-50 évben.
Őszintén nem értem mi van abban olyan rossz ha valaki többször próbálkozik ? Hisz csak azt próbálja bebizonyítani, hogy fontos számára az adott lány és hogy nagyon kedveli esetleg bele is szeretett...
Azt sem értem miért, olyan nagy baj ha valaki pár illetve társ keresés miatt ismerkedik ? ( Sokan utasítanak el srácokat azért mert az látszik rajta, hogy a párját akarja megtalálni - nem értem mivel jobb az ki nem gondol a jövőre hanem csak egy barátnőt keres ami általában csak egyről szól.... )
Na mindegy.... ha gondolod még próbálkozz légy kreatív próbáld valamivel levenni a lábáról amitől elakad a szava, ... de ugyan akkor készülj fel arra is, hogy előfordulhat, hogy ellenkezőleg nagyon negatív hatást válthat ki belőle ha nem hagyod.
Fellebbezni ? ...hát nem is tudom, talán a média a hibás és a filmrendezők, egy egészen hülye értékeket követő társadalmat alakítottak ki ... hol az ember már nem érték ....
régebben még volt olyasmi amit úgy neveztek, hogy tisztelet, erkölcs, etikett vagy csak szokás ( régiótól függően más)... ahol meg volt egy adott szabály az udvarlásra az udvarlás fogadására esetleg elutasítására.
Ha meg ki is rakták a szűröd még senki nem vágta le a fejed ha esetlég még küldtél egy csokor virágot :).
Régi szép idők, ... de jó is volna vissza menni oda, hol még nem is jártam, hol tisztelettel bántak azzal ki próbálkozik/udvarol és nem úgy mintha valami ragályos kór lenne.
29 f.
Van diplomám egy jó egyetemről, szakmámban dolgozom, jól keresek, jól öltözök, általában kedves és becsületes vagyok de mégis elutasítanak ha FELEBEZNI próbálok azaz újra próbálkozom akkor nagyon csúnya dolgokat vágnak a fejemhez....
ezért a jelenlegi tapasztalataim szerint FELBELEZNI nem lehet vagyis ...lehet de káros lehet az egességre.
Nah idefigyelj kicsibaratom! Itt egyelore nm leanyzoval vannak a bajok hanem veled! 1 pasibol vagy viselkedj ugy! Szedd oszze magadat es vartlanul jelenj mega lanylan egy szal viraggal es BARATILAG (persze csk az elejen :p) beszelgess el vele.Aztan udvarolj neki es ne segget meg amelet dicserd mert szerintem ugy meg vag,hogy nm marad se fuled se fogad. 2 Meik lany tud ellenalni egy romantikus,erzekeny, erte barmit megttennek tipusu pasinak?:p
ezen gondolkozz el joje?:D
Ez a virágos megjelenés ebben az esetben elég ódivatú és tolakodó. A mai világban nem megszokott, hogy csak úgy elmenj a lány házához virággal, abban az esetben ha csak felületesen ismered és elutasított az ismerkedésnél.
Valószínűleg azokkal a vádakkal jönne a lány, hogy a srác: perverz, követni szokta, leskelődik utána, zaklatja stb.
a Fentieket nem kitaláltam, hanem személyesen tapasztaltam sok lányon + itteni lányok sok válaszából ez szűrődik le.
Létezik normális lány is, de sajnos azok ritkábbak és általában már foglaltak.
29f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!