Ha elutasított egy lány kinél lehet fellebbezni? Kihez fordulhatok ilyen esetben?
Figyelt kérdés
2014. okt. 8. 13:26
2/26 anonim válasza:
Az édesapjához fordulhatsz és ő lesz az az ember is aki beveri a képedet ha nem szállsz le a lányáról! :D
3/26 anonim válasza:
Vegyél több tevét az apjának, hátha megszán téged és odaadja a lányát.
5/26 anonim válasza:
Leginkább a saját házad táján kéne rendet tenni. Ha nem volt meg a felvételi pontszám, akkor lehet azon javítani...
6/26 anonim válasza:
A Polgár Jenő hivatal...ban... adnak majd neked tájékoztatást, hogy most mi lesz veled, és a lány részéről, mivel összedűlt az álmod, és nincs kihez menni. Ő... ő pedig majd kiszáll veled (a Jenő), egy pár helyen, és biztosított neked ideglenesen olyan lányt, ami a tiéd lesz, ott a Budainagyantal utca huszonhat szám alatt.... E, most már folyamatba vannak a papírok, csak intézkedni kell, és akkor megkapod ezt a szocpolitikát.
7/26 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat. 6# hogy lehetne nála több pontot elérni? Az apjával semmi gondom (rendes emberek a szülei) bár lehet ha megbántanám a lányát akkor megszorongatná a nyakamat és én meg egy idő után elég furán venném a levegőt aztán meg sehogy, nekem ez nem hiányzik :D
2014. okt. 8. 13:41
8/26 A kérdező kommentje:
8# Nyílván nem gondoltam komolyan csak nem tudom kiverni a fejemből pedig ő már jóideje nem velem foglalkozik, lehet már nem is emlékszik rám : /
2014. okt. 8. 13:42
9/26 anonim válasza:
Akkor ha nem veled foglalkozik, ezek szerint van neki más? Ha nincs miért nem próbálkozol nála be újra? Hátha esetleg sikerülne valahogy.
10/26 A kérdező kommentje:
régóta nem beszéltünk, annyi minden történt azóta. hiányoznak azok a beszélgetések, de ha egyszer elutasított nem tudom hogy álljak neki mégegyszer. Ez olyan mintha focimeccsre mennél de tudod hogy az akivel játszol nagyon jó és ha egyszer már vereséget szenvedtél tőle akkor sokkal felkészültebbnek kell lenned amikor eljön a következő mérkőzés vele hogy legyen esélyed.
2014. okt. 8. 13:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!