Indítunk hadjáratot?
Figyelt kérdés
2010. jan. 21. 19:47
3/15 anonim válasza:
ha a cigányok ellen vagy az állat gyilkosok ellen akkor simán benne vagyok (:
4/15 anonim válasza:
sosem fogom megérteni... itt mindenkinek olyan szép rasszista beszólásai vannak, de még sosem láttam volna, hogy valaki visszaírna, hogy "álljjáá meg". ennyire nem érdeklik őket az emberek, hogy közösségi oldalakat nem látogatnak, vagy még nehéz az olvasás?! elnézését kérem minden normálisabb etnikumba tartozónak, de érdekes, hogy itt nem ők írányítanak. (az etnikumot a roma származásura értettem, mert a mai világban nehéz megmondani, a magyarok lennének e többen)
6/15 A kérdező kommentje:
20:01-esnek: rendben
2010. jan. 21. 21:06
7/15 anonim válasza:
indítsunk hadjáratot a rasszisták és a beszólásaik ellen!
8/15 A kérdező kommentje:
Az is lehet.
2010. jan. 21. 21:58
9/15 anonim válasza:
Robbantsuk ki a parlamentet ! Alakítsunk puccsot, pártot, most miénk lesz a sok millió !
10/15 A kérdező kommentje:
azaaaz!!!
2010. jan. 22. 13:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!