Miért sokkal szebbek azok az emberek akiknek iPhone-ja van?
Figyelt kérdés
Nekem is az van és azt vettem észre, hogy sokkal szebb vagyok mint a többiek, meg akinek nem iPhone-ja van annál azt vettem észre, hogy csúnya a bőre, meg zsíros a haja, elhízott és ápolatlan, akinek meg iPhone-ja van azok meg csinosak. Ti észrevettétek már ezt?
2 barátnőmnek is van iPhon tiszta pattanásos a bőrük és egyre dagadtabbak lesznek,a samsungosoknál nem látom ezt:DDD
2014. szept. 14. 15:35
12/42 anonim válasza:
Ezt én is észrevettem már! Ugyanez igaz például az autóra is! Ha egy luxusautód van, sokkal többen néznek meg és olyankor magad is érezheted, hogy szebb vagy! Szebb azoknál, akiknek rosszabb az autója, vagy a 7-es buszra várakoznak a megállóban!
Ezért érthető, hogy egy korosodó (néha pocakos), mégis szép férfi mellett is egy fiatalabb hölgy ül a BMW-ben, lángoló szerelemmel.
2014. szept. 14. 15:36
13/42 anonim válasza:
ha olyan qrva szép vagy mint állítod, tegyél már ki ide egy képet.
2014. szept. 14. 15:37
14/42 TallandThin Boy válasza:
Dont feed the troll guys! :D
2014. szept. 14. 15:41
15/42 anonim válasza:
A pénz nem minden,sőt ilyen esetekben az egyént jól kifordítja magából,teremtve egy illúziót a többi emberről számára amiben ő a valaki a többiek csak samsungosak vagy bármi mások ami nem az ő anyagi helyzetének megfelelő.
Majdcsak rájön,hogy semmit sem jelent a teló de még a luxus autó sem,mert akivel azért vannak ő benne lehet csak nagy félelem az miatt,hogy ha nemlesz annyi akkor vajon ki fog vele mutatkozni.
2014. szept. 14. 15:43
16/42 anonim válasza:
A kérdèseket miért nem lehet étrékelni???
2014. szept. 14. 16:17
17/42 anonim válasza:
jajj istenem mar mindenhol ajfon ajfon ajfon...aztan csak egy tularazott divatfos szutyok.
2014. szept. 14. 16:22
18/42 anonim válasza:
Én élő ellenpélda lehetek.
Nem vagyok szép mégis iphone- om van.
25f
2014. szept. 14. 16:24
19/42 anonim válasza:
11. Túl sok időt b sznak el a telefon javításával ezáltal túl sokat rohangálnak, és míg betölt bármi is, addig elmehetnek futni. Ellenben az iphone-al.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!