Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mi a baja mindenkinek az...

Mi a baja mindenkinek az iphone-nal? Mindenki azt mondja, hogy az iphone rossz, persze mindíg csak azok akiknek nem az van!

Figyelt kérdés
Nekem iphone--om van 2éve de semmi gondom nincs vele nem értem h mi a baj vele!
2013. ápr. 9. 19:39
 1/6 anonim ***** válasza:
43%
Túlárazott divattermék, ettől függetlenül nem rossz, nincs vele semmi gond, csak a tudásához képest baromi drága.
2013. ápr. 9. 19:49
 2/6 anonim ***** válasza:
42%
+1 az elsőnek.Annyi pénzért amennyiért az iPhonokat adják már sokkal jobbakat is lehet kapni.
2013. ápr. 9. 19:55
 3/6 anonim ***** válasza:
54%
Baj nincs vele csak annyi, hogy létezik. Csak egy ismerősömnek 'ment tönkre' (annyi h néha nem veszi a sim kártyát észre) ettől függetlenül kitűnő telefon lenne ha az ár érték arány megfelelő lenne. Na meg a 'törésteszt'... leejted az almád, betörik a kijelző, ezzel szemben (ez most tök komoly lesz) leejtettem a nokiám (lumia800) berepedt a kő.. De ugye aki szereti ezt a nagy divatnyáladzást annak boldogan ajánlom az alma termékeket,
2013. ápr. 9. 20:15
 4/6 anonim ***** válasza:
42%
Az antenna-gate és a nagy hype, ami miatt nem szeressük. Meg hogy minden arról szól, hogy tökéletesek.
2013. ápr. 9. 21:43
 5/6 Wadmalac ***** válasza:

Jó telefon, ár-érték viszonyban már sokadrangú, de MENŐ. Nem a telefonnal van a baj, csak az árával meg azokkal a gumihuligánokkal akik presztízsszimbólumnak érzik és annak is használják.

Ha valaki nem szeret sokat birkózni egy okostelefon testreszabásával, nem életfeltétele a rugalmas szoftver, szereti az egyszerű használatot és eléggé tele van pénzzel, hogy se a készülék, se az appstore ára ne fájjon neki, na annak egy tökéletes telefon.

2013. ápr. 10. 09:23
 6/6 csempéző vizipisztoy ***** válasza:
Az árával sincs probléma, hiszen ez minőség. Örök garancia van rajta... Én Apple fan vagyok. Csak almás dolgokat használok mert megbizhatóak.
2013. ápr. 10. 20:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!