Miért utálják az iPhone-osokat azok, akiknek más telefonjuk van?
Vagy egyszerűen csak nem értik, miért pont ezt választod. Jönnek ki újabb, JOBB telefonok, de aki Iphone-t vesz, rögtön keménykedik, satöbbi. Nekem ilyen tapasztalataim vannak. Azért veszik a legtöbben, mert ez a divat. Mert látod a tv-ben, a sorozatokban, a nagy sztárok kezeiben. Ezért fizetsz a legújabbért 290ezer forintot, mikor egy sony z 190ezer és bőven leveri - bár itthon még nem kapható, de pl. Németországban már igen és ide is hamarosan eljut.
Én nem utálom az iPhone-sokat, csak ésszerűtlennek találom. Viszont az is bennem van, hogy azt veszi mindenki, ami tetszik neki. Ha az egy iPhone, akkor vegye azt, nekem tényleg mindegy.
A sajátommal meg vagyok elégedve, és ez a lényeg.
Ui.: hozzászólásommal semmilyen iPhone-nal rendelkezőt nem kívántam minősíteni, mert nem ismerem őket és az indíttatásukat, csak reális és őszinte véleményt akartam írni SAJÁT tapasztalataim alapján.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!