Miért sokkal szebbek azok az emberek akiknek iPhone-ja van?
Figyelt kérdés
Nekem is az van és azt vettem észre, hogy sokkal szebb vagyok mint a többiek, meg akinek nem iPhone-ja van annál azt vettem észre, hogy csúnya a bőre, meg zsíros a haja, elhízott és ápolatlan, akinek meg iPhone-ja van azok meg csinosak. Ti észrevettétek már ezt?2014. szept. 14. 15:25
1/42 anonim válasza:
Mért sokkal hulyébbek akiknek i phone ja van?
3/42 anonim 

válasza:

Mert akinek ajfonra telik annak telik kondira meg kozmetikusra meg jo fodraszra.
4/42 anonim 

válasza:

és ha most lecseréled egy samsungra pl akkor csúnya leszel? :DD
úristen a telefonod okosabb mint te hiába vagy szép:DD
5/42 anonim válasza:
Akinek samsungja van, az meg büdös és dagadt?:DD Vagy a sonysok alacsony, kopasz,fogatlan emberek?
6/42 anonim válasza:
talán oylan összefüggés lehet h ha telóra van pénz, akkor tusfürdőre is. Meg a telefont bárhova viheted, nem úgy mint 1 plazmaTV -t. Pont azért mert bárki láthatja hogy mid van. Ez már egy igény arra h valami "faszát" lássanak nállad, vagy rajtad. Az ilyen teló buzák már teló előtt óta foglalkoznak a külsejükkel.
7/42 anonim 

válasza:

Barátomnak Asus telefonja van, mégse cserélném el egy iPohne-os senkire.
8/42 anonim 

válasza:

Éjjen a nap leghülyébb felvetése xD
9/42 anonim 

válasza:

Te kérdező aztán ellehetsz a státuszoddal szállva jól!
Felénk a divatmajmoknak van iPhone-ja,de közülük mint emberek nullák érzelmileg de tudatilag is.Ha nem olvasnák a divatos újságjaikat és az ehhez kapcsolódó cikkeket na akkor bizony egy épp mondat nemhagyná el a szép kis búráját neki! A materiás társadalomban az a elfogadott igaz de o mis ember csak sajnos többnek képzeli magát másoknál.Tudod akinek van iPhone vagy nincsen ugyanúgy a társadalom szolgája mint mindenki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!