Azt hiszem vámpírrá változom. Hogy tehetném egyszerűbbé az átalakulásomat? (részletek lent. )
Figyelt kérdés
Nem én akartam, az egész Bones hibája, de kezdek vámpírrá alakulni, és eléggé szenvedek. A napokban bármit is ettem nem csillapította az étvágyam, és ma különösképpen zavart a legkisebb napfény is. Azt hiszem kb egy félórája leállt a szívem. Van valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatban? Mennyi idő után muszáj vért innom? Hogy tehetném könnyebbé? Hogy mondjam el bárkinek is, hogy vámpír vagyok? Szívesen megismerkednék hasonlóan halott vérszívókkal is.2010. jan. 15. 21:44
122/132 anonim válasza:
hát nekem ez nagyon tetszik...xD
123/132 anonim válasza:
Kérj meg valakit, hogy rakjon egy átlátszó zacsiba 10 db fokhagymát, és adjon egy húskloffolót...
124/132 anonim válasza:
EZ NEM VICC! Én is vámpír vagyok, ne félj nagyon jó, és még különleges képességeink is vannak. Én 1 hét alatt megtanultam a Rasengant, a kamehame-t, szereztem lélekülőardot, eljutottam vele a bankai-szintig, sőt még mangekyou shrainganom is lett. :D
125/132 anonim válasza:
én is vérfarkas vagyok, vagy vámpír, vagy unikornis, még nem nagyon sikerült eldöntenem, mivel elvesztettem az időérzékemet:) ×DD meg az ép elmémet is ×ĐĐ
hagyjuk már ezt a hülyeséget, mindenki fogja fel h ilyen NEM LÉTEZIK. Ennyi.
126/132 anonim válasza:
a blog amúgy frissülhetne kicsit gyakrabban is :D
127/132 anonim válasza:
Szegény szenved a méregtől!!!
És ezt ki hiszi el az anyuci.
128/132 anonim válasza:
Szerintem Anyuci nem tudja h kislánya nem ép elméjű... szzóljunk má neki Vaze xDDD
129/132 anonim válasza:
"EZ NEM VICC! Én is vámpír vagyok, ne félj nagyon jó, és még különleges képességeink is vannak. Én 1 hét alatt megtanultam a Rasengant, a kamehame-t, szereztem lélekülőardot, eljutottam vele a bankai-szintig, sőt még mangekyou shrainganom is lett. :D"
Jézusom te is meg a kérdés irója is BETEG!!!!Mit tanácsolok?MENJ EL ORVOSHOZ!!!!!!!!!
130/132 anonim válasza:
Én meg boszorkány vagyok.....
Sztem te unatkozol.Kezeltesd magad!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!