Azt hiszem vámpírrá változom. Hogy tehetném egyszerűbbé az átalakulásomat? (részletek lent. )
Figyelt kérdés
Nem én akartam, az egész Bones hibája, de kezdek vámpírrá alakulni, és eléggé szenvedek. A napokban bármit is ettem nem csillapította az étvágyam, és ma különösképpen zavart a legkisebb napfény is. Azt hiszem kb egy félórája leállt a szívem. Van valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatban? Mennyi idő után muszáj vért innom? Hogy tehetném könnyebbé? Hogy mondjam el bárkinek is, hogy vámpír vagyok? Szívesen megismerkednék hasonlóan halott vérszívókkal is.2010. jan. 15. 21:44
41/132 A kérdező kommentje:
Nem tudom menstruálnak-e, írtam, hogy még csak most változom át. Egyre furábban érzem magam. Az előbb lementem inni és, mintha jobb lett volna a szaglásom. Hiába ittam sokat, ugyan olyan szomjas maradtam. Nem hiszem el, hogy senki sem tud segíteni :(
2010. jan. 15. 22:24
42/132 A kérdező kommentje:
Írtam már, hogy 21 éves vagyok.
2010. jan. 15. 22:25
43/132 anonim válasza:
Hat en max egy hasznalt tamponnal tudok segiteni rajtad.
44/132 anonim válasza:
Esetleg nem történt valami komoly dolog régebben veled ami komoly nyomot hagyhatott benned?Ha Halálkomoly monnd el egy orvosnak ő majd megnézi h vámpír vagy-e vagy csak halucinálsz.Biztos tud segíteni.Egyébként ez a Bones megharapott vagy valami?
45/132 A kérdező kommentje:
Hogy vizsgáltathatnám meg magam? bemegyek egy kórházba, hogy nézzék meg élek-e? Ha kiderülne mi vagyok, nem engednének el.
2010. jan. 15. 22:35
46/132 A kérdező kommentje:
Bones megharapott, de azt hittem nem lesz semmi bajom, nem tudtam, hogy ennyitől is átváltozhatok.
2010. jan. 15. 22:35
47/132 anonim válasza:
Esetleg vmi ismerős akihez el tudsz menni? Aki megmondja a frankót és bízol ill bízik benned vagy mért nem mész ehhez a Bones hoz hogy segítsen?
48/132 A kérdező kommentje:
Gondoltam rá, de félek kimenni. Mi van ha megtámadnék valakit? ha rám törne az éhség?
2010. jan. 15. 22:41
49/132 anonim válasza:
Hívd fel Bones-t hogy jöjjön és segítsen. Egyébként milyen ember ő?Vagy vámpír? természete ..stb? És nem akarok kötekedni de mijennévmárez?
50/132 A kérdező kommentje:
Nem ember. Már vámpír vagy 200 éve. Próbáltam hívni, de nem vette fel.
2010. jan. 15. 22:50
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!